Navlake, etui i torbice

Želite zaštititi vaš mobitel od oštećenja, ili želite da postane jedinstveni modni dodatak? U oba slučaja na izbor vam stoje najrazličitije vrste navlaka, etuia i torbica, koji uz zaštitu od ogrebotina, udaraca i prljavštine također pružaju poseban izgled vašem mobilnom telefonu. Prije kupnje usporedite različite artikle i time si olakšajte izbor.

U kategoriji Navlake, etui i torbice dostupni su proizvodi različitih proizvođača koje možete odabrati ovisno o tome za koji telefon su dizajnirani. Navlaka i euti mogu biti izrađeni od različitih materijala, kao što su guma, silikon, ili izdržljiva plastika, umjetna koža, itd. Oni nude zaštitu od pada, prljavštine, ogrebotina i ostalih oštećenja jer su izdržljivi i robusni.

Također možete odabrati i zaštitnu torbicu, uključujući i vrlo popularne preklopne torbice. One zaslonu i cijelom telefonu pružaju zaštitu, a ima i onih koje ne dodaju puno dodatne težine i debljine, kao i kompaktnije, koje vam omogućuju pohranjivanje osnovnih potrepština. Možda vam je potrebna torbica za trčanje, koju jednostavno namjestite na nadlakticu, a tijekom sportskih aktivnosti vam omogućuje javljanje na pozive i slušanje glazbe.

Za one koji ne žele samo zaštitu, već i nešto više, savršeni su razne modne navlake. Koje će uljepšati vaš telefon sa različitim motivima ili mu dodati rep i uši. Za svaku navlaku ili torbicu za koju se odlučite, pazite da pruža dobru zaštitu, nudi dobar osjećaj u ruci i omogućuje pristup svim funkcijama i tipkama na telefonu.

više
Cijena
MIN MAX

Brand

Savjeti kod kupovine

Black Friday 2022: Kako do najbolje ponude?

Najiščekivaniji petak u godini samo što nije tu. Jeste li već rezervirali 25. studenog za Black Friday ...

Koju maskicu za mobitel odabrati?

Danas mobiteli imaju sve više funkcija, ali paradoksalno, sve su krhkiji. Izbjegni napuknute klizače ...

Huawei nova 9 – pametni telefon koji osvaja dizajnom i funkcijama

Ako ste u potrazi za pametnim telefonom koji ima odličnu kameru, dizajn i cijenu, ne tražite dalje! Huawei ...

Odabir savršenog poklona više nije nemoguća misija

Blagdanski ukrašen stol, zabave u prosincu, druženja s prijateljima, obitelji i suradnicima…Sve ...

Prikaži sve savjete za kupovinu
154736 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najnižeg)
  • Popust (od najvišeg)