Royal Canin Indoor Appetite Control - 2 x 4 kgBESPLATNA dostava od 299kn

Royal Canin Indoor Appetite Control - 2 x 4 kgBESPLATNA dostava od 299kn

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Kućne mačke troše više svog vremena na jelo i spavanje nego na kretanje i razne aktivnosti. To može dovesti do pretilost, a kvaliteta života Vašeg tigrića pati. Fizička a... Pročitaj cijeli opis
74,98 € -4 %
71,99 €
2-4 dana
-4 %74,98 €
besplatna dostava

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 22:15.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Royal Canin Indoor Appetite Control - 2 x 4 kgBESPLATNA dostava od 299kn. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta hrane
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX009EF64F
Prijavi grešku
Kućne mačke troše više svog vremena na jelo i spavanje nego na kretanje i razne aktivnosti. To može dovesti do pretilost, a kvaliteta života Vašeg tigrića pati. Fizička aktivnost Vaše mačke je ograničena a energetska potreba prilično umjerena. Manjak kretanja dovodi do sporije crijevne aktivnosti. Ovaj fenomen može uzrokovati crijevne poremećaje i dovesti do meke stolice i njezinog neugodnog mirisa ostavljenog u mačjem WC-u. Suha hrana Indoor Appetite Control kontrolira na prirodan način apetit Vaše mačke zbog uravnoteženog omjera proteina i hranjvih vlakna. S ovom hranom podupirete Vašu mačku u očuvanju idealne tjelesne težine. Royal Canin Indoor Appetite Control u pregledu: Potpuna hrana za kućne mačke (1-7 godina), koje su sklone velikom apetitu i pretilost Spriječava debljanje: zahvaljujući posebnoj kombinaciji proteina i vlakna zajedno s umjerenim udjelom energije osiguravaju dobar i dug osjećaj sitosti Smanjuje miris stolice: prirodni sastojci smanjuju količinu neprobavljenih ostataka hrane i stimuliraju crijevnu floru, neugodan miris stolice se tako na prirodan način smanjuje Smanjuje stvaranje loptice dlaka: ekskluzivna kombinacija prirodnih vlakna pomaže izlučivanje preko crijevnog trakta, tako da se stvaranje loptice dlaka može smanjiti Podupirefunkcije mokraćnih puteva kod odraslih mačaka Već više od 40 godina kućni ljubimci su središnja točka u radu Royal Canina, a rezultati se vide u "Health Nutrition" asortimanu tj. u prehrani za zdravlje životinja. Poznavanje stvarnih prehrambenih potreba životinja i poštivanje njihovih individualnih karakteristika vodi razvoju i proizvodnji hrane koja ispunjava sve potrebe vašeg ljubimca.
Royal Canin Indoor Appetite Control - 2 x 4 kgBESPLATNA dostava od 299kn
Royal Canin Indoor Appetite Control - 2 x 4 kgBESPLATNA dostava od 299kn
71,99 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe