Sanabelle No Grain - 2 kg

Sanabelle No Grain - 2 kg

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Sanabelle No Grain je uravnotežena suha hrana za odrasle mačke, koja je posebno prilagođena nutritivnim potrebama osjetljivih mačaka ili alergičarima. Mnoge mačke osjetlj... Pročitaj cijeli opis
28,49 €
2-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
29,98 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 16:23.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Sanabelle No Grain - 2 kg. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta hrane
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00A22F76
Prijavi grešku
Sanabelle No Grain je uravnotežena suha hrana za odrasle mačke, koja je posebno prilagođena nutritivnim potrebama osjetljivih mačaka ili alergičarima. Mnoge mačke osjetljivo reagiraju na žitarice, teško i probavljaju i slabo iskorištavaju, posljedica tome može biti proljev ili ostale alergijske reakcije. Stoga receptura Sanabelle No Grain ne sadrži žitarice, kao izvor ugljikohidrata služe lako probavljivi krumpir. To čini ovu hranu posebno dobro probavljivom i iskoristivom. Velika gustoća nutritivnih tvari Sanabelle No Grain brine za smanjenu potrebu za hranom i tako rasterećuje osjetljivi želučani i crijevni trakt. Visoki udio svježe peradi nudi optimalnu opskrbu kvalitetnih proteina i brine za najbolji okus. Esencijalne omega 3 i omega 6 masne kiseline koje se nalaze u ribljem ulju i sjemenkama lana zajedno s kelatom i biotinom jačaju zdravu kožu i poboljšavaju sjajno krzno. U proizvodnji se u potpunosti ne koriste bojila, arome i konzervansi. Ostali funkcionalni sastojci kao ekstrakt yucce, brašno mišićnog mesa, prah cikorije, cvijetovi nevena i ostali važni vitamini i minerali zaokružuju ovu hranu. Tako nudite Vašoj mački uravnoteženu i potpunu hranu, koja je natprosječno probavljiva zbog svojih odabranih sastojaka. Sanabelle No Grain u pregledu: Uravnotežena suha hrana za osjetljive mačke od 12. mjeseca Idealna kod intolerancija na hranu i alergija na žitarice Visoka gustoća nutrijenata: za smanjenu potrebu za hranom i tako rasterećenje želučanog i crijevnog trakta Bez žitarica: za najbolju probavljivost, stoga s lako probavljivim krumpirima 25% svježe peradi: posebno ukusni, iznimno probavljivi životinjski izvor proteina 5% svježe jetre: izvor kvalitetnog proteina, iznimnog okusa S odabranim nutritivnim profilom: za najbolju probavljivost i podnošljivost Za zdravlje kože i krzna: s kvalitetnim omega 3 i omega 6 masnim kiselinama zajedno sa posebno učinkovitim spojem cinka (kelat), sjemenkama lana i biotinom S ekstraktom yucce: veže smrdljive tvari već u crijevu i tako pomaže u smanjivanju neugodnih mirisa S važnim prirodnim antioksidansima: vitamin E kao i element u tragovima selen štiti tjelesne stanice od štetnih napada slobodnih radikala i odgađa proces starenja S cikorijom: prirodni izvor prebiotskog inulina, koji djeluje preventivno protiv širenja patoloških bakterija u crijevu i potiče dobre bakterije, za poboljšanje uravnotežene crijevne flore Sa zelenousnom školjkom: bogata prirodnim hondroitinom i glukozaminom, koji podupire izgradnju zglobova i očuvanju hrskavice zgloba = cartilage care S cvijetovima nevena: sadrži prirodne antioksidanse za zaštitu stanica kao lutein, za potporu zdrave probave, može sniziti šećer u krvi S taurinom: esencijalna aminokiselina, koju tijelo ne može proizvesti u dovoljnim količinama, za jaki obrambeni sustav Bez: kemijskih bojila, aroma i konzervansa te soja Natprosječna probavljivost: za optimalnu opskrbu hranjivim tvarima Proizvedena u Njemačkoj
Sanabelle No Grain - 2 kg
Sanabelle No Grain - 2 kg
28,49 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe