Klarfit T-Trix pull up station

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Za snažno tijelo! Jača ramena, ruke, trbušne i leđne mišiće - pull-up stanica Klarfit T-Trix. Robusna sprava za vježbanje od lakiranog čelika sa šipkom za zgibove od masi... Pročitaj cijeli opis
295,90 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na skladištu

Cijena je osvježena danas od 10:28.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o electronic-star.hr ponudi
Ponuda trgovine electronic-star.hr za proizvod Klarfit T-Trix pull up station. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00A54FD7
Prijavi grešku
Za snažno tijelo! Jača ramena, ruke, trbušne i leđne mišiće - pull-up stanica Klarfit T-Trix. Robusna sprava za vježbanje od lakiranog čelika sa šipkom za zgibove od masivnog drva bukve. Jednostavna montaža i prilagodba svrsi treninga zahvaljujući modularnom dizajnu. S maskimalnom nosivošću do 110 kg, sprava je pogodna za gotovo sve sportaše. Zahvaljujući konceptu MultiGym, sprava T-Trix je pogodna za izvođenje Pull Ups, Chin Ups, Dips i Push Ups vježbi, u rasponu visine od 114 do 190 cm. Robusna čelična konstrukcija s trostrukim pojačanjem osigurava dobru stabilnost u svim okolnostima. Nakon treninga sprava za vježbanje se vrlo jednostavno, u svega nekoliko koraka može prostorno štedljivo uskladištiti ili spremiti u torbu za praktični transport. Uvijek spremna za trening: svestrana pull-up stanica Klarfit T-Trix za trening leđa, trbuha i ramena.
Klarfit T-Trix pull up station
Klarfit T-Trix pull up station
295,90 €
u electronic-star.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe