Capital Sports THE ALLROUNDER, šipka za dizanje, praškasti čelik, drvo, 38 mm

Capital Sports THE ALLROUNDER, šipka za dizanje, praškasti čelik, drvo, 38 mm

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Uz šipku za zgiboveALLROUNDER tvrtke Capital Sports pronašli ste idealnog partnera za treniranje leđa, ramena i ruka u svom domu!Iznimno robusna oprema za trening izrađen... Pročitaj cijeli opis
219,90 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na skladištu

Cijena je osvježena jučer u 16:42.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o electronic-star.hr ponudi
Ponuda trgovine electronic-star.hr za proizvod Capital Sports THE ALLROUNDER, šipka za dizanje, praškasti čelik, drvo, 38 mm. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01CB629A
Prijavi grešku
Uz šipku za zgiboveALLROUNDER tvrtke Capital Sports pronašli ste idealnog partnera za treniranje leđa, ramena i ruka u svom domu!Iznimno robusna oprema za trening izrađena je od čelika sa zaštitnom obradom i svijetlog masivnog drva. ALLROUNDER šipka za zgibove montira se na strop te predstavlja savršenu dopunu vašoj kućnoj teretani, za svakodnevno vježbanje.Zahvaljujući svom promjeru od 38 mm, šipka za zgibove savršeno je prikladna za ciljani trening i učinkovitu izgradnju mišića podlaktice. Zahvaljujući velikoj širini, prikladna je za sve visine tijela i širine ramena te nudi puno prostora za ekstra široke hvatove. Naravno, također imate priliku izvoditi i klasične i uske hvatove: osigurava savršeni, sveobuhvatni trening gornjeg dijela tijela.Zahvaljujući svom čistom dizajnu i kvalitetnoj obradi, šipka za zgibove ALLROUNDER pogodna je i za fitness trening u ekskluzivnim okruženjima, kao što su sportski studiji ili hoteli.Vaša visokokvalitetna šipka za zgibove THE ALLROUNDER tvrtke Capital Sports: dizajnirana je i konstruirana u Berlinu!Imajte na umu da se šipka za zgibove isporučuje kao montažni komplet i može se jednostavno montirati.
Capital Sports THE ALLROUNDER, šipka za dizanje, praškasti čelik, drvo, 38 mm
Capital Sports THE ALLROUNDER, šipka za dizanje, praškasti čelik, drvo, 38 mm
219,90 €
u electronic-star.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe