Imunobiotici (30 kapsula)

Imunobiotici (30 kapsula)

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
MSM je oblik prirodnog organskog sumpora koji predstavlja važan element u ljudskom tijelu jer je graditelj proteina. Važan je za formiranje tkiva kao što su crvena krvna ... Pročitaj cijeli opis
25,19 €
1-14 dana
Cijena s dostavom
28,18 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 1 - 14 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 22:37.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o mall.hr ponudi
Ponuda trgovine mall.hr za proizvod Imunobiotici (30 kapsula). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00A7FEC1
Prijavi grešku
MSM je oblik prirodnog organskog sumpora koji predstavlja važan element u ljudskom tijelu jer je graditelj proteina. Važan je za formiranje tkiva kao što su crvena krvna zrnca, mišići, koža i kosa. Bitan je za zdrave ligamente, zglobove, ravnotežu hormona i pravilno funkcioniranje imunološkog sustava. Doprinosi zdravlju kose, noktiju i kože. MSM je dodatak prehrani koji tijelo opskrbljuje biološko aktivnim sumporom u nutritivnom obliku. Iako ga je mnogo u prirodi, brzo se uništi toplotom, sušenjem ili u preradi hrane.MSM pomaže:* za ljepšu, nježniju kožu, gustu kosu i jače nokte,* kod alergije na pelud,* za glavobolju i zubobolju,* za astmu,* kod bolova u leđima,* kod osteoporoze, * kod prekomjernog izlučivanja želučane kiseline,* kod zatvora,* za bolove u mišićima (pogotovo za sportaše),* kod žgaravice,* kod upale mjehura,* kod blaženja upala.
Upotreba MSM-ja
Dnevno konzumiramo 1 čajnu žličicu – najbolje u kombinaciji s vitaminom C da se stvori sinergijski efekt. Umiješamo ga u vodu u koju dodamo npr. camu camu koji ima puno vitamina C ili svježi sok od limuna ili naranče. MSM možeš umiješati i u kremu, sapun,… No, možeš si pripremiti i svoju beauty kremu za tijelo, masku za kosu ili oblogu za bolna područja – umiješamo 2 žlice MSM-a i 4 žlice kokosovog ulja.
Sastojci: MSM - Metil sulfonil metan u prahu s 0,5% silicijevog dioksida
Neto količina: 250 gPorijeklo: Kina
Pakirano na mjestu na kojem postoji mogućnost prisutnosti oraha, sjemenaka i žitarica.
Imunobiotici (30 kapsula)
Imunobiotici (30 kapsula)
25,19 €
u mall.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe