Multifunkcionalna aerobik step platforma Insportline Multifun

Multifunkcionalna aerobik step platforma Insportline Multifun

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Multifunkcionalna aerobik step platforma je savršen kućni rekvizit za vježbanje cijelog tijela.Multifunkcionalna aerobik step platforma Insportline Multifun je savršen ku... Pročitaj cijeli opis
103,00 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
105,65 €
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 1:33.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Fitness.com.hr ponudi
Ponuda trgovine Fitness.com.hr za proizvod Multifunkcionalna aerobik step platforma Insportline Multifun. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta dodatka
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00B14CB4
Prijavi grešku
Multifunkcionalna aerobik step platforma je savršen kućni rekvizit za vježbanje cijelog tijela.Multifunkcionalna aerobik step platforma Insportline Multifun je savršen kućni rekvizit za vježbanje cijelog tijela.Rok isporuke: 7-10 danaOva aerobik step platforma kombinira popularne rekvizite za vježbanje - pomoću uključenih dijelova, možete ga jednostavno pretvoriti u aerobik step klupicu, balance board ili rekvizit za ravnotežu s različitim razinama težine.Aerobik step platforma pomoći će vam da ojačate mišiće nogu, glutealne mišiće i poboljšate kardiovaskularni sustav. Klasični aerobik step korak (Idete gore i dolje korak) pomoći će vam da potrošite iznimno puno kalorija. Protuklizna površina i noge obložene gumom osiguravaju stabilnost čime se omogućuje sigurno vježbanje. Kao rezultat toga, možete koristiti Multifunkcionalnu aerobik step platformu Insportline Multifun na bilo kojem tipu poda. Njegova visina od 14 cm i površina od 53 x 33 cm čine ovaj rekvizit prikladnim za svakoga. Možete koristiti ručke za push-up (sklekove) i druge vježbe.Aerobik step platformu možete pretvoriti u nagnutu platformu za nekoliko sekundi. Dodavanjem dva dijela polukruga, možete plartfomu pretvoriti u rekvizit za ravnotežu (balance board). "Swinging" s jedne strane na drugu pomoći će vam da ojačate mišiće nogu. Osim toga, održavanje ravnoteže pomoći će vam da ojačate mišićni core vašeg tijela ili dubok stabilizacijski sustav. Upotreba loptice otežava vježbu, što vam pomaže proširiti raspon kretanja do 360 °.Multifunkcionalna aerobik step platforma Insportline Multifun je savršeni kućni rekvizit za vježbanje cijelog tijela. Pogodno za početnike i iskusne korisnike, ovaj rekvizit se lako može sastaviti i rastaviti te jednostavno spremiti na bilo koje mjesto u vašem domu.1 Multifunkcionalna aerobik step platforma Insportline Multifun
Multifunkcionalna aerobik step platforma Insportline Multifun
Multifunkcionalna aerobik step platforma Insportline Multifun
103,00 €
u Fitness.com.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe