OneConcept Heat Spire, tower grijalica, 1200/2200 W, 8 h timer, termostat, crna

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Tower grijalica OneConcept Heat Spire donosi instantnu toplinu u dnevni boravak, ured ili vrtnu sjenicu. S dvije razine grijanja, 1200 ili 2200 W, grijalica Heat Spire je... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na skladištu

Cijena je osvježena danas od 16:27.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o electronic-star.hr ponudi
Ponuda trgovine electronic-star.hr za proizvod OneConcept Heat Spire, tower grijalica, 1200/2200 W, 8 h timer, termostat, crna. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00BBC75C
Prijavi grešku
Tower grijalica OneConcept Heat Spire donosi instantnu toplinu u dnevni boravak, ured ili vrtnu sjenicu. S dvije razine grijanja, 1200 ili 2200 W, grijalica Heat Spire je pogodna za zagrijavanje srednje velikih prostora, s tri podesive brzine ventilatora. Uključiva oscilacija HeatSpread brine za ravnomjernu distribuciju toplog zraka u prostoriji, čime se ubrzava proces grijanja. Željenu ciljanu temperaturu je moguće podesiti u rasponu od 10 do 49 ° C. Nakon što se dosegne ciljana temperatura, grijalica se automatski isključuje. Ukoliko temperatura padne za više od 3 °C, grijalica će se ponovno uključiti, što štedi energiju. Na raspolaganju je i timer za isključivanje, koji se može podesiti u koracima po 1 sat u rasponu od 1- 8 sati. Svim funkcijama možete upravljati putem upravljačke ploče osjetljive na dodir ili praktično putem daljinskog upravljača. Tower grijalica Heat Spire tvrtke OneConcept će privući pozornost i svojim izgledom: crni, prostorno-štedljivi, elegantni, diskretni okvir će se bez problema uklopiti u svako okruženje.
OneConcept Heat Spire, tower grijalica, 1200/2200 W, 8 h timer, termostat, crna
OneConcept Heat Spire, tower grijalica, 1200/2200 W, 8 h timer, termostat, crna
74,90 €
u electronic-star.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe