Applaws Mousse 24 x 70 g - losos-15% Zimsko sniženje

Applaws Mousse 24 x 70 g - losos-15% Zimsko sniženje

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ako svoju mačku želite obradovati i razmaziti ukusnom poslasticom tada je Applaws Mousse pravi izbor. To je dodatak prehrani u obliku božanstveno mekog, prozračnog mousse... Pročitaj cijeli opis
31,96 € -5 %
30,49 €
2-4 dana
-5 %31,96 €
s dostavom 31,98 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
31,98 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 22:29.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Applaws Mousse 24 x 70 g - losos-15% Zimsko sniženje. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta hrane
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01048C70
Prijavi grešku
Ako svoju mačku želite obradovati i razmaziti ukusnom poslasticom tada je Applaws Mousse pravi izbor. To je dodatak prehrani u obliku božanstveno mekog, prozračnog mousse kojem će čak i izbirljivi kućni tigrići teško odoljeti. Ekonomično pakiranje od 24 limenke odlična je prigoda ako želite stvoriti zalihe po povoljnoj cijeni . Applaws Mousse proizveden je od prirodnih sastojaka. Zahvaljujući recepturi siromašnoj alergenima i malom broju sastojaka, vrlo je pogodan za mnoge osjetljive mačke. Ne sadrži umjetne dodatke. U ponudi su brojne ukusne vrste. Applaws Mousse 24 x 70 g u pregledu: dodatak prehrani za odrasle mačke ukusan mousse: idealan kao nagrada te za ugoditi i razmaziti mačku između obroka meka, prozračna struktura: prava poslastica receptura siromašna alergenima: malen broj sastojaka prirodni sastojci: proizvedeno bez korištenja umjetnih dodataka razne ukusne vrste: za raznovrsnost tijekom uživanja u jelu
Applaws Mousse 24 x 70 g - losos-15% Zimsko sniženje
Applaws Mousse 24 x 70 g - losos-15% Zimsko sniženje
30,49 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe