Ekonomično pakiranje Tigeria 48 x 85 g - govedina s umakom od rajčice

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Tigeria - vrhunska hrana za mačke koja osim što ne sadrži žitarice, osvaja jedinstvenom kombinacijom sočnog mesnog užitka i nježne jezgre od povrća, voća ili ukusnog loso... Pročitaj cijeli opis
45,52 € -10 %
40,99 €
2-4 dana
-10 %45,52 €
besplatna dostava

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 17:24.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Ekonomično pakiranje Tigeria 48 x 85 g - govedina s umakom od rajčice. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0106ED28
Prijavi grešku
Tigeria - vrhunska hrana za mačke koja osim što ne sadrži žitarice, osvaja jedinstvenom kombinacijom sočnog mesnog užitka i nježne jezgre od povrća, voća ili ukusnog lososa. Neodoljivo ukusna do zadnjeg zalogaja. Hrana proizvođača Tigeria i za izbirljive je mačke prava gozba za nepce! Pažljivom obradom ostaju sačuvani neodoljivi okusi i mirisi pojedinih vrlo kvalitetnih sastojaka. U potpunosti se odustalo od nepotrebnih dodataka kao što su žitarice, pojačivači okusa, konzervansi i bojila. Ova vrhunska hrana za mačke svojim usklađenim sastavom hranjivih tvari, optimalno je prilagođena prehrambenim potrebama mačke. Tigeria hrana za mačke dostupna je u sljedećim varijantama: 48 x 85 g mješavina No.1 (16 x 85 g piletina s kašom od mrkve i graška, 16 x 85 g puretina s kompotom od jabuke i kruške, 16 x 85 g losos s jezgrom od batata) 48 x 85 g mješavina No.2 (16 x 85 g piletina s jezgrom od lososa, 16 x 85 g govedina s umakom od rajčice, 16 x 85 g puretina i losos s batatom i špinatom) 48 x 85 g piletina s kašom od mrkve i graška 48 x 85 g puretina s kompotom od jabuke i kruške 48 x 85 g losos s jezgrom od batata 48 x 85 g piletina s jezgrom od lososa 48 x 85 g govedina s umakom od rajčice 48 x 85 g puretina i losos s batatom i špinatom Tigeria hrana za mačke u pregledu: raznolik izbor i jedinstvena receptura visok udio životinjskih proteina neodoljiva jezgra od povrća, voća ili lososa receptura bez žitarica ne sadrži umjetne konzervanse, atraktante i bojila ne sadrži laktozu i gluten vrlo dobra prihvaćenost potpuna hrana za odrasle mačke proizvedena u Njemačkoj
Ekonomično pakiranje Tigeria 48 x 85 g - govedina s umakom od rajčice
Ekonomično pakiranje Tigeria 48 x 85 g - govedina s umakom od rajčice
40,99 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe