Plinski roštilj Outdoorchef Dualchef 315 G, 18.700.00

Plinski roštilj Outdoorchef Dualchef 315 G, 18.700.00

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA


Novi Outdoorchef proizvod postavlja nove standarde u fleksibilnosti pečenja i lakoći uporabe. Nakon godina razvoja u Outdoorchefu, s ponosom su predstavili Dualch...
Pročitaj cijeli opis
999,00 €
1-2 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 1 - 2 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:21.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o kraljzara.hr ponudi
Ponuda trgovine kraljzara.hr za proizvod Plinski roštilj Outdoorchef Dualchef 315 G, 18.700.00. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Broj plamenika
3
Stolni roštilj
ne
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01082BB0
Prijavi grešku


Novi Outdoorchef proizvod postavlja nove standarde u fleksibilnosti pečenja i lakoći uporabe. Nakon godina razvoja u Outdoorchefu, s ponosom su predstavili Dualchef 315 G, koji predstavlja novitet u svijetu plinskih roštilja.
Posebna pažnja posvećena je pri razvoju modernog i elegantnog izgleda, a istovremeno se roštilj temelji na krajnje jednostavnoj uporabi opcije poznate kao Dual Gourmet System (DGS).

Glavne prednosti Outdoorchef Dualchef 315 G plinskog roštilja su:

3 DGS odvojeni plamenici prekriveni zaštitnim šipkama DGS koje ravnomjerno raspoređuju temperaturu po rešetki.
Razdjelnik komora za pečenje DGS, što olakšava podjelu komore za pečenje na dva dijela.
Difuzor temperature DGS za potpuno pečenje bez upotrebe stražnjeg plamenika.
Sustav sigurnosnih svjetala na upravljačkim tipkama.


Dual Gourmet System (DGS) s odvojenim plamenicima

Razvoj plamenika kod roštilja Dualchef usredotočen je na potpuno novu ideju o raspodjeli temperature. Novi dizajn plamenika u obliku slova U osigurava da na rešetki nema vrućih ili hladnih zona.

Plamenici su prekriveni zaštitnim profilima koji imaju 2 funkcije. Štite plamenik od sokova i masnoća koje tijekom pečenja kaplju s roštilja i dovede ih do spremnika masti. Prednost zaštitnih profila daju hrani još intenzivniji okus nakon pečenja na žaru, jer sokovi na njima djelomično isparavaju i aromatiziraju meso. Druga funkcija profila je da pomogne savršeno rasporediti temperaturu na rešetki.

Dual Gourmet System (DGS) razdjelnik komore

Pomoću razdjelnika komore, svoj Dualchef grill možete koristiti u 2 različite komore za pečenje u razmjeru 1/3 i 2/3. To vam daje nekoliko prednosti: možete imati različite temperature pečenja u svakoj komori, tako da možete s jedne strane ispeći pizzu na vrlo visokoj temperaturi, a istovremeno možete peći veći komad mesa na niskoj temperaturi u drugoj komori. Tako ćete uštedjeti vrijeme i smanjiti potrošnju plina. U poklopcu roštilja nalaze se 2 termometra, tako da uvijek znate na kojoj temperaturi pečete.

Dual Gourmet System (DGS) difuzor temperature

Stražnji plamenik vam neće trebati tijekom pečenja na rotirajućem ražnju. Inovativni difuzor usmjerit će temperaturu koju proizvodi plamenik izravno na hranu koju ćete rotirati na ražnju. Mast i sokovi koji će kapljati iz hrane neće se zapaliti i, kao rezultat, sušiti komad koji pečete. Oblik difuzora će ih preusmjeriti u posudu za masnoću i hrana će se ispeći do savršenstva.

Sustav sigurnosnih gumba na upravljačkim tipkama
Zahvaljujući pametnom sustavu svjetala na upravljačkim tipkama, odmah ćete primijetiti koji je plamenik uključen, a koji ne. Istovremeno, pametni senzor svjetla prilagodit će jačinu svjetla tako da će biti vidljivi i na najsjajniji sunčani dan.
Plinski roštilj Outdoorchef Dualchef 315 G, 18.700.00
Plinski roštilj Outdoorchef Dualchef 315 G, 18.700.00
999,00 €
u kraljzara.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe