ONE FITNESS osnovni sobni bicikl za zagrijavanje RW3011

ONE FITNESS osnovni sobni bicikl za zagrijavanje RW3011

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
ONE Fitness RW3011 Mehanički bicikl za vježbanje, kao što i samo ime govori, ima mehanički sustav kočenja bez težine zamašnjaka. Jednostavno računalo prikaz... Pročitaj cijeli opis
109,00 €
2-4 dana
Cijena s dostavom
120,90 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 16:26.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Timebreak.eu ponudi
Ponuda trgovine Timebreak.eu za proizvod ONE FITNESS osnovni sobni bicikl za zagrijavanje RW3011. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Dubina (cm)
78 cm
Opterećenje/Nosivost (kg)
100
Položaj sjedenja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX012BA4C7
Prijavi grešku
ONE Fitness RW3011 Mehanički bicikl za vježbanje, kao što i samo ime govori, ima mehanički sustav kočenja bez težine zamašnjaka. Jednostavno računalo prikazuje sve podatke koji su vam potrebni za jasan trening - vrijeme vježbanja, brzinu, udaljenost, ukupnu udaljenost i potrošene kalorije. Konzola je opremljena držačem mobilnog uređaja u koji možete postaviti tablet ili telefon i gledati svoju omiljenu seriju tijekom treninga. Mehanički selektor omogućuje glatko podešavanje opterećenja, udobno sedlo je podesivo po visini na 6 položaja, papučice su opremljene trakama i njihova duljina može se podesiti čičkom. Ovi elementi jamče ugodno vježbanje. Zahvaljujući odsutnosti zamašnjaka, bicikl za vježbanje je lagan, težak samo 9,4 kilograma i može se lako nositi. Završne kapice podesive po visini na stražnjem stabilizatoru omogućuju vam izravnavanje trenera. Zbog svog dizajna, mehanički bicikl za vježbanje ONE Fitness RW3011 pogodan je za dodatni trening ili kao sekundarna tjelesna aktivnost, nosivosti 100 kg.
ONE FITNESS osnovni sobni bicikl za zagrijavanje RW3011
ONE FITNESS osnovni sobni bicikl za zagrijavanje RW3011
109,00 €
u Timebreak.eu

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe