Zidna toaletna školjka s ugradbenim vodokotlićem keramička crna

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ova jedinstvena zidna toaletna školjka isporučena uz podžbukni vodokotlić bit će odličan izbor za bilo koji toalet. Toalet ima sustav mekog zatvaranja koji omogućuje da s... Pročitaj cijeli opis
338,58 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

20

Cijena je osvježena danas od 14:46.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o vidaxl.hr ponudi
Ponuda trgovine vidaxl.hr za proizvod Zidna toaletna školjka s ugradbenim vodokotlićem keramička crna. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0136B658
Prijavi grešku
Ova jedinstvena zidna toaletna školjka isporučena uz podžbukni vodokotlić bit će odličan izbor za bilo koji toalet. Toalet ima sustav mekog zatvaranja koji omogućuje da se poklopac automatski i tiho zatvori jednostavnim dodirom prsta. Ovaj elegantni toalet ima zakrivljeni prednji dio i udobno sjedalo. Toaletna školja s funkcijom ispiranja bez ruba ima posebno izdržljivu keramičku površinu koja se lako održava, što pojednostavljuje čišćenje i jamči dugogodišnju uporabu. Kamenac i ostaci ne hvataju se lako za površinu koja odbija prljavštinu. Podžbukni vodokotlić štedi vodu i prostor. Ima 2 tipke za puštanje vode, s 2 različite količine vode. Mala tipka je za 3-4,5 L a velika je za 6-9 L. Zahvaljujući pločama od stiropora, vodokotlić ima dobru zvučnu izolaciju. Isporuka uključuje zidnu toaletnu školjku, dasku s funkcijom mekog zatvaranja, ugradbeni vodokotlić i montažni pribor za predzidnu ugradnju vodokotlića. Pribor za montažu toaleta na zid također je uključen.
Zidna toaletna školjka s ugradbenim vodokotlićem keramička crna
Zidna toaletna školjka s ugradbenim vodokotlićem keramička crna
338,58 €
u vidaxl.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe