Roštilj na ugljen Weber Summit Kamado S6 GBS, 18501104

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA


Klasični dizajn roštilja na ugljen Weber dobio je moderniji izgled. Novi Summit Charcoal Kamado S6 GBS stvoren je za jednostavno i zabavno pečenje i dimljenje hra...
Pročitaj cijeli opis
2.569,90 €
1-2 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 1 - 2 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:35.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o kraljzara.hr ponudi
Ponuda trgovine kraljzara.hr za proizvod Roštilj na ugljen Weber Summit Kamado S6 GBS, 18501104. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Širina (cm)
144
Veličina površine za peku (cm)
61
Visina (cm)
121
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0144F15A
Prijavi grešku


Klasični dizajn roštilja na ugljen Weber dobio je moderniji izgled. Novi Summit Charcoal Kamado S6 GBS stvoren je za jednostavno i zabavno pečenje i dimljenje hrane. Cijeli je izrađen od najkvalitetnijeg američkog čelika kojeg na 870 °C prekriju slojem porculana koji roštilj štiti od hrđe, a istovremeno omogućuje bolju iskoristivost topline. Poklopac roštilja i kotao opremljeni su dvostrukom stijenkom koja služi kao izolator te zahvaljujući njoj roštilj održava temperaturu do 12 sati s jednim punjenjem ugljena. Poklopac se lako otvara i zatvara jednom rukom pomoću opružnog mehanizma, a brtva od nehrđajućeg čelika osigurava da je vaš roštilj uvijek vakuumski zatvoren i time bolje zadržava toplinu. Roštilj stoji na čvrstim kolicima koja imaju kvalitetne kotače s gumiranom oblogom.

Novi Summit Charcoal Kamado S6 GBS možete koristiti kroz cijelu godinu. Promjer od 61 cm omogućuje pripremu hrane za veći broj ljudi. Sustav rešetki GBS olakšava mijenjanje GBS posuđa koje koristite, bilo da je riječ o woku, rešetki za pečenje, tavi od lijevanog željeza ili kamenu za pečenje pizze ili kruha. Novi sustav paljenja Snap-Jet s priključkom za plin pali ugljen u roštilju Summit za manje od 15 minuta, a rešetka podesiva po visini omogućuje razne načine pečenja. Deflektori izrađeni od nehrđajućeg čelika mogu se brzo izvući preko ugljena kako bi se hrana zaštitila od previsoke temperature. Tri ventilacijska otvora i sustav One-touch olakšavaju čišćenje i reguliranje temperature – od niske temperature pogodne za dimljenje do visokih vrućina potrebnih za pečenje mesa. Gornji otvor RapidFire ima dvostruku funkciju, možete ga potpuno otvoriti za brzo dostizanje visoke temperature ili okretanjem središnjem osi spriječiti dotok zraka.

Jamstvo

Roštilj ima 10 godina jamstva. Nehrđajuće rešetke, sustav čišćenja One-touch i plastični dijelovi imaju pet godina jamstva, dok Weber nudi dvije godine jamstva na sve ostale komponente. Weber ima najduže garancijske rokove među svim proizvođačima roštilja koji su mnogo viši od zakonski propisanih. Jamstva za neke Weber roštilje su i do 25 godina, ovisno o modelu.
Roštilj na ugljen Weber Summit Kamado S6 GBS, 18501104
Roštilj na ugljen Weber Summit Kamado S6 GBS, 18501104
2.569,90 €
u kraljzara.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe