Janod velika aktivna kocka - nova

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ova velika aktivna kocka nudi čak 8 različitih aktivnosti.S jedne strane kocke nalazi se rotirajući mlin pun drvenih jaja različite veličine. Mlin se okreće uz pomoć ručk... Pročitaj cijeli opis
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Cijena je osvježena jučer u 22:17.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Atelier Bebes ponudi
Ponuda trgovine Atelier Bebes za proizvod Janod velika aktivna kocka - nova. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX015537E3
Prijavi grešku
Ova velika aktivna kocka nudi čak 8 različitih aktivnosti.S jedne strane kocke nalazi se rotirajući mlin pun drvenih jaja različite veličine. Mlin se okreće uz pomoć ručkice, a okretanje gumba na kojem je mjesec proizvodi zvuk koji stimulira sluh.Na drugoj strani kocke nalaze se 3 zupčanika, ogledalo i gusjenica s kolutićima koji se mogu okretati, što razvija motoriku.Kocka ima i stranu s utorima u koje je potrebno umetati odgovarajuće predmete.Ova aktivna kocka ima i labirint, a pomicanje po labirintu pomaže u razvoju spretnosti.Na vrhu kocke nalazi se petlja kroz koju je potrebno provlačiti različite oblike koji se na njoj nalaze, što pomaže razvoju fine motorike i koncentracije.Dimenzije:32,5 x 33,2 x 50,3 cmZa djecu od 12 do 3.
Janod velika aktivna kocka - nova
Janod velika aktivna kocka - nova
84,00 €
u Atelier Bebes

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe