Akrilna šina u boji Humbrol AB2409 - Ne RC409 Malahitno zelena - Matt - 14ml

Akrilna šina u boji Humbrol AB2409 - Ne RC409 Malahitno zelena - Matt - 14ml

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Čemu služe boje akrilne tračnice?
Ova paleta akrilnih boja iz Humbrola donosi vam popularne nijanse svih modelara željeznica, koje su posebno dizajnirane u skl...
Pročitaj cijeli opis
2,24 € -12 %
1,98 €
-12 %2,24 €
+ troškovi dostave

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Nema na zalihi.

Cijena je osvježena danas od 17:05.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o rajzaigracke.hr ponudi
Ponuda trgovine rajzaigracke.hr za proizvod Akrilna šina u boji Humbrol AB2409 - Ne RC409 Malahitno zelena - Matt - 14ml. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0158CFFD
Prijavi grešku
Čemu služe boje akrilne tračnice?
Ova paleta akrilnih boja iz Humbrola donosi vam popularne nijanse svih modelara željeznica, koje su posebno dizajnirane u skladu s varijacijama boja koje se pojavljuju u željezničkoj mreži u Velikoj Britaniji. Međutim, Češke željeznice također će se razigrano nositi s ovim bojama. Jednako je pogodan za stvaranje vremenskih utjecaja, retuširanje i za suhu četku. Nema sumnje da ste pronašli pravog pomagača koji će vaš hobi modeling podići na sasvim drugu razinu.

Riječ je o brzosušećim bojama na bazi vode dizajniranim posebno za plastične modele. Međutim, mogu se koristiti i na brojnim drugim površinama. Dostupni su u mat, polumat, sjajnim i prozirnim varijantama te u metalik metalik (završna površina razlikuje se ovisno o vrsti korištene boje)

Temeljni sloj
Širok raspon površina, uključujući većinu plastike, drveta, stakla, keramike, metala, kartona, kao i gips ili lesonit s probojnim premazom i drugim materijalima (ali boju uvijek testirajte unaprijed na malom ispitnom području kako biste bili sigurni da je prikladna za materijal)

Pokrivenost
Limenka od 12 ml pokriva približno 0,3 m, naravno, ovisno o debljini nanesenih slojeva.

Koristiti
Nanesite četkom izravno iz limenke. Kad koristite zračnu četku, razrijedite prikladnim razrjeđivačem, poput vode. Dva su tanka sloja bolja od jednog debljeg. Uobičajeni omjer razrjeđenja je 2: 1 u korist boje.

Vrijeme sušenja
1-2 sata dok se potpuno ne osuši, u slučaju sjajnih i metalnih premaza malo duže.

Kako očistiti ove boje
Četke: ako su još vlažne, očistite vodom, ako su već suhe, upotrijebite pulpu. Nakon sušenja sloj boje je postojan.

Korištenje neprikladnog razrjeđivača može oštetiti boju! Isperite četku i alate vodom odmah nakon upotrebe. Nakon uporabe dobro zatvorite spremnik. Nakon otvaranja upotrijebite što je prije moguće, boja se suši zrakom. Zaštitite od mraza.

Obavijest o sigurnosti
Sadrži konzervanse 5 Kloro-2-metil-2H-izotiazol-3-on, 2-metil-2H-izotiazol-3-on (3: 1), 2-fenoksietanol. Upozorenje: Čuvati izvan dohvata djece. Upozorenje! Nije prikladno za djecu mlađu od 8 godina. Djeca smiju proizvod koristiti samo pod nadzorom odrasle osobe.

Akrilna šina u boji Humbrol AB2409 - Ne RC409 Malahitno zelena - Matt - 14ml
Akrilna šina u boji Humbrol AB2409 - Ne RC409 Malahitno zelena - Matt - 14ml
1,98 €
u rajzaigracke.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe