Set kolica Smile III + duboko tijelo + autosjedalica, Nordic Grey

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Ne samo zgodan, već i pouzdan partner cijelo vrijeme kada vaše dijete želi voziti

Kolica Smile III namijenjena su djeci od rođ... Pročitaj cijeli opis

1.321,88 € -32 %
905,37 €
-32 %1.321,88 €
+ troškovi dostave

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Nema na zalihi.

Cijena je osvježena danas od 1:12.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o rajzaigracke.hr ponudi
Ponuda trgovine rajzaigracke.hr za proizvod Set kolica Smile III + duboko tijelo + autosjedalica, Nordic Grey. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Tip kolica
3u1
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX015ADC38
Prijavi grešku

Ne samo zgodan, već i pouzdan partner cijelo vrijeme kada vaše dijete želi voziti

Kolica Smile III namijenjena su djeci od rođenja do 22 kg . Bez obzira idete li s njim u uske gradske ulice ili u prirodu neasfaltiranim cestama, ovaj vas elegantni, ali neumorni pratitelj nikada neće razočarati. Za udobnost bebe pobrinut će se nježno podstavljeno duboko tijelo. Starija djeca tada će uživati u vožnji u zakretnom i istodobno podesivom sportskom sjedalu.

Šasija je osnova prave avanture u gradu i u šumi

Zahvaljujući tankoj konstrukciji širine od samo 57 centimetara , graciozno ćete valovito središta prometnih mjesta i sjajno cik-cak između polica u trgovačkim centrima. Smile III također se može razigrano nositi s težim prirodnim terenom . Ima savršen središnji ovjes šasije i odvojeni ovjes prednjih kotača, koji se po potrebi mogu zaključati. Veliki kotači punjeni zrakom tada osiguravaju glatku i neometanu vožnju.

Sigurnost i bezvremenska elegancija idu ruku pod ruku

Kolica Smile III nisu samo pouzdana i vrlo funkcionalna , već će na prvi pogled impresionirati svojim modernim dizajnom i izvedbom u popularnim kombinacijama boja.

Rijetko se dogodi da su roditelji i drugi ljudi koji će nositi kolica iste visine. Stoga su kolica Smile III vrlo praktična i podesiva po visini , ergonomska ručka, prekrivena eko kožom .

Kada trebate osigurati kolica od nenamjernog kretanja, sigurnosna kočnica ima indikator koji pokazuje ispravno kočenje. Osim toga, kočnica se otpušta korakom na vrh , tako da ne postoji rizik od uništenja cipela.

Kočija kao idealan krevet za sanjarenje vaše bebe

Prvih mjeseci života vaša je beba u dugim šetnjama najbolje i najzdravije duboko tijelo. U tijelu Smile III , vaša će beba imati dovoljno prostora dok ne bude moguće početi koristiti sportska sjedala. Tijelo je nježno podstavljeno, a zahvaljujući mufovima i izuzetno dugačkoj nadstrešnici s rupom za odzračivanje vaša će beba uvijek biti sigurna i dobro zaštićena.

Body Smile III također ima prikladne gumbe zbog kojih vješto prikvačite ili otkvačite šasiju. A sigurnosni pokazatelji potvrđuju da je pravilno pričvršćen. Uz to, tijelo je savršeno odloženo i ne zauzima puno prostora. Stoga se ne morate brinuti da vam ništa drugo neće stati u automobil kada ga nosite.

Tehničke karakteristike tijela

• Ukupne dimenzije (V x Š x D): 20 × 82 × 39,5 cm
• Unutarnje dimenzije (V x Š x D): 20 × 73 × 33 cm
• Težina proizvoda 3,5 kg

Svako će dijete cijeniti ne samo pogled sa sportskih sjedala

Zahvaljujući okretnom sjedalu, dijete može odabrati želi li gledati roditelje na putovanju ili promatrati okolinu. Tada, kad se umori, možete udobno preklopiti njegovo sjedalo u krevet . Budući da je naslon sjedala izuzetno dugačak (48 centimetara), čak i veće dijete može lijepo spavati u kolicima. Također možete postaviti oslonac za noge. Naravno, postoje i sigurnosni pojasevi, koji imaju mekane podstavke i mogu se prilagoditi čak i kada dijete sjedi u kolicima.

Uz šasiju, karoseriju i sportska sjedala, u kompletu se nalazi i BABY SAFE 2 i-SIZE autosjedalica.

Tehnička svojstva kolica

• Kolica sklopljena (V x Š x D): 90 × 40 × 57 cm
• Preklopljena šasija (uključujući kotače) (V x Š x D): 84 × 27 × 57 cm
• Visina ručke 80 - 113 cm
• Duljina naslona 48 cm
• Duljina nogavice 23 cm
• Prostor za sjedenje (Š x D) 30 × 23 cm
• Težina proizvoda 13 kg
• Ukupna težina kolica, uključujući krov, 13 kg
• Težina šasije i kotača 9 kg
• Maksimalna težina djeteta 22 kg

Set kolica Smile III + duboko tijelo + autosjedalica, Nordic Grey
Set kolica Smile III + duboko tijelo + autosjedalica, Nordic Grey
905,37 €
u rajzaigracke.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe