Cressi Fast Lady 3mm L

Cressi Fast Lady 3mm L

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Elegantan, topao i svestran, FAST, izrađen od 3 mm dvostruko obloženog neoprena, dobro se odupire dubinskoj kompresiji za ma... Pročitaj cijeli opis
145,00 € -6 %
136,00 €
-6 %145,00 €
s dostavom 142,90 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
142,90 €
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 15:01.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o muziker.hr ponudi
Ponuda trgovine muziker.hr za proizvod Cressi Fast Lady 3mm L. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX015D91CF
Prijavi grešku
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Elegantan, topao i svestran, FAST, izrađen od 3 mm dvostruko obloženog neoprena, dobro se odupire dubinskoj kompresiji za maksimalno zadržavanje topline. Novo modularno mokro odijelo novog dizajna i zanimljivih tehničkih rješenja koja jamče izvanrednu vodonepropusnu brtvu. Anatomija kroja hlača izvedena je kako bi se poboljšala fleksibilnost radi lakšeg peraja. FAST kombinira jedan komad od 3 mm s odvojenim poklopcem od 5 mm i 3,5 mm. Naročito je ugodan za nošenje i modularan je zahvaljujući novim dvostruko postavljenim neoprenskim rukavima, s unutarnjim prstenom "Seal" koji osigurava vodonepropusnu brtvu. Ovo rješenje pruža trajnost, a također je zajamčeno za ronilačke centre koji ga koriste kao školu i najam opreme za optimalne rezultate. YKK® stražnji patentni zatvarač ima sustav brtvljenja Aquastop® s glatkim neoprenom i unutarnjim zatvaračem kako bi se smanjila infiltracija vode. Zatvaranje vrata ima značajno poboljšanje dizajna koje smanjuje prodor vode u ovoj kritičnoj točki. Preklopni poklopac sada je mnogo širi i duži kako bi se spriječila infiltracija pri naginjanju vrata pod vodom. Anatomski dizajniran vrat, izveden na 120 ° za maksimalnu udobnost. Područje koljena i naramenice s Tatex® elastičnim pojačanjima otpornim na habanje. Ova vrsta pojačanja praktički ne ograničava elastičnost neoprena, pruža dovoljno ojačanja i olakšava pozicioniranje mokrog odijela. Posebno elastična najlonska obloga s unutarnje i vanjske strane za optimizaciju elastičnosti neoprena. Koristi istu kvalitetu neoprena kao i ostatak Cressi kolekcije mokrih kostima, unatoč činjenici da je vrlo malo odijelo skupo. Novi dvostruko obloženi neoprenski rukavi, jednostavni, učinkoviti i vrlo otporni s unutarnjim brtvenim prstenom koji osiguravaju nepropusnost. Ovo rješenje pruža trajnost, zajamčeno je i testirano čak i za ronilačke centre. Područje toplo za koljena i jastučići za ramena s elastičnim ojačanjima otpornim na habanje u Tatexu®. Ova vrsta pojačanja praktički ne ograničava elastičnost neoprena, pruža dovoljno ojačanja i olakšava nošenje odijela. Tehničke značajke: Jednodijelno mokro odijelo od 3 mm u dvostruko obloženom neoprenu Ultraspan neopren na rukama i listovima Prethodno oblikovane noge YKK stražnji patentni zatvarač s pod patentnim zatvaračem i sustavom zaustavljanja vode Pojačanje protiv abrazije na koljenima Zglobovi i gležnjevi sa sustavom zaustavljanja vode / nepropusnim brtvama
Cressi Fast Lady 3mm L
Cressi Fast Lady 3mm L
136,00 €
u muziker.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe