Felix "Doppelt lecker - so gut wie es aussieht" vrećice 24 x 85 g - Slasne mesne varijante

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Želite li osigurati raznovrsnost u zdjelici s hranom svoje mačke tada je hrana Felix "Doppelt lecker - so gut wie es aussieht" odličan odabir. Ekonomično pakiranje sadrži... Pročitaj cijeli opis
9,49 €
2-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
13,48 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 12:40.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Felix "Doppelt lecker - so gut wie es aussieht" vrećice 24 x 85 g - Slasne mesne varijante. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta hrane
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01620996
Prijavi grešku
Želite li osigurati raznovrsnost u zdjelici s hranom svoje mačke tada je hrana Felix "Doppelt lecker - so gut wie es aussieht" odličan odabir. Ekonomično pakiranje sadrži 24 vrećica; od svake ukusne vrste po 6 vrećica. Ukusni komadići peradi i mesa u želeu privući će k zdjelici čak i izbirljive mačke. Svaka vrsta hrane sadrži kombinaciju dvije vrste mesa, a neke su obogaćene i povrćem. Felix "Doppelt lecker - so gut wie es aussieht" potpuna je hrana za odrasle mačke, pogodna za svakodnevnu prehranu. Pripremljena je od visokokvalitetnih sastojaka i u potpunosti bez umjetnih bojila i konzervansa. Receptura je uravnotežena i cjelovita te će opskrbiti vašeg tigrića svime što mu je potrebno za vitalan mačji život. Pakiranje slasne mesne varijante sadrži: 6 x 85 g - govedina i perad u želeu 6 x 85 g - piletina i bubrezi u želeu 6 x 85 g - janjetina i teletina u želeu 6 x 85 g - puretina i jetra u želeu Varijante s povrćem sadrže: 6 x 85 g - govedina perad i zeleni grah u želeu 6 x 85 g - janjetina, piletina i rajčica u želeu 6 x 85 g - puretina, pačetina i mrkva u želeu 6 x 85 g - svinjetina, divljač i tikvica u želeu Felix "Doppelt lecker - so gut wie es aussieht" vrećice 24 x 85 g u pregledu: mokra hrana za odrasle mačke ukusna raznolikost: više različitih okusa, s mesom, peradi i povrćem fini komadići: u želeu, po izboru i s povrćem visokovrijedni sastojci: proizvedeno od sirovina visoke kvalitete kompletna i uravnotežena: pogodna kao potpuna hrana za svakodnevnu prehranu mačke s vitaminima D E: kao i omega-6 masnih kiselina bez: umjetnih bojila i konzervansa više varijanti: dostupne različite vrste praktične vrećice za porcioniranje: za uvijek svjež užitak
Felix "Doppelt lecker - so gut wie es aussieht" vrećice 24 x 85 g - Slasne mesne varijante
Felix "Doppelt lecker - so gut wie es aussieht" vrećice 24 x 85 g - Slasne mesne varijante
9,49 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe