Camelbak EDDY+R 0,75L, boca, transparent 31073

Camelbak EDDY+R 0,75L, boca, transparent 31073

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Camelbak Eddy+R 0,75L je elegantna boca za svakodnevnu upotrebu koja je dobila novu, održivu transformaciju. Sada je napravljena od 50% recikliranog i zdravlju prihvatlji... Pročitaj cijeli opis
20,57 €
1-14 dana
Cijena s dostavom
23,56 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 1 - 14 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:41.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Pokloni

24MDH4HR117 - 20% popusta na odabrani pribor za biciklizam marke Camelbak

Više o mall.hr ponudi
Ponuda trgovine mall.hr za proizvod Camelbak EDDY+R 0,75L, boca, transparent 31073. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0163CA94
Prijavi grešku
Camelbak Eddy+R 0,75L je elegantna boca za svakodnevnu upotrebu koja je dobila novu, održivu transformaciju. Sada je napravljena od 50% recikliranog i zdravlju prihvatljivog kvalitetnog Tritan kopoliesterskog materijala koji ne sadrži kemikalije BPA, BPS i BPF. Voda će stoga imati pravi okus vode. Boca ne upija mirise i boje pa u nju osim vode možete uliti i druga pića. Zbog širokog otvora lako se puni ledom. Boca se također odlikuje ptentiranim odvojivim usnikom koji se otvara kad zagrizete i automatski zatvara kad prestanete piti. Izrađen je od medicinskog silikona, što dodatno pokazuje da su materijali pri dizajniranju ove boce pažljivo birani te neće škoditi vašem zdravlju. Iz usnika se tekućina ne izlijeva te se lako se savija i sprema u poklopac. Čak se ni iz naopako okrenute boce neće proliti ni kap vode. Unutar boce nalazi se tvrđa odvojiva slamka koja omogućuje do 25% veći protok pića po gutljaju i na taj način nudi jednostavnu hidrataciju tijekom dana. Boca je idealna za vožnju u automobilu jer je ne trebate naginjati ili okretati da biste pili. Poklopac, odnosno ručka boce savršeno su dizajnirani za lako nošenje s dva prsta. Zbog širokog otvora pruža mogućnost pričvršćivanja na penjački pojas ili ruksak. Poklopac i slamka izrađeni su od kvalitetnog polipropilena bez BPA. Oznaka broj 5 u trokutu na dnu boce osigurava da je zaista izrađena od sigurne plastike koja ne šteti vašem zdravlju. Boca je lagana, jaka, otporna na udarce i ne curi. Trajni materijal izdržava temperature do + 65 ° C. Jednostavno se čisti jer se svi dijelovi boce mogu ukloniti i mogu se prati u perilici posuđa. Idealna je za vožnju u automobilu, kod kuće i sportske aktivnosti.
Camelbak EDDY+R 0,75L, boca, transparent 31073
Camelbak EDDY+R 0,75L, boca, transparent 31073
20,57 €
u mall.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe