Polar Verity Sense

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Polar Verity Sense je optički mjerač brzine otkucaja srca koji vam pruža neograničenu slobodu kretanja i mnoštvo mogućnosti pregleda i snimanja vašeg trenin... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Raspoloživo, isporuka unutar 3-14 radnih dana

Cijena je osvježena danas od 1:36.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o tia-mobiteli.hr ponudi
Ponuda trgovine tia-mobiteli.hr za proizvod Polar Verity Sense. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01653DB7
Prijavi grešku
Polar Verity Sense je optički mjerač brzine otkucaja srca koji vam pruža neograničenu slobodu kretanja i mnoštvo mogućnosti pregleda i snimanja vašeg treninga. Zahvaljujući Bluetooth®-u, ANT + i ugrađenoj memoriji, Polar Verity Sense možete povezati sa sportskim satom ili aplikacijom kako biste pregledali trenutne podatke o vježbanju ili snimili svoj trening u internu memoriju i kasnije pregledavali podatke.
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } Fokus na napredku i nadzoru
Ako vam sloboda najviše znači, Polar Verity Sense je najbolji izbor za vas. Jednostavno instalirajte Polar Verity Sense na ruku i spremni ste za izazove koji predstoje. Istovremeno će vam biti dostupne sve informacije – kada vam najviše odgovaraju
Koristite ga samostalno ili sa telefonom
… ili sa sportskim satom, spravama za vježbanje, sobnim biciklom ili u teretani. S dvije simultane Bluetooth veze i ANT + prijenosom, mogućnosti korištenja zaista su beskrajne.
Koristite ga na ruci – ili na drugim dijelovima tijela, ovisno o vašem izboru sporta
Dok plivate, vrlo ugodno možete pratiti puls pomoću senzora postavljenog na nadlakticu ili podlakticu – ali to nije sve. Ali trebali biste znati da ove namjene nisu jedine.
Možete jednostavno i s malo domišljatosti odvojiti senzor od remena i držača i nositi ga ispod uske odjeće. Samo trebate biti sigurni da je optički senzor otkucaja srca u dobrom i bliskom kontaktu s kožom. Na taj je način Polar Verity Sense 100% prilagođen odabranom sportu.
Promatrajte kako vaši podaci "oživljavaju"
Otkrijte Polar Flow, vrhunsku platformu za vježbanje koja "oživljava" sve vaše podatke. Korištenje opsežnih alata za analizu vježbanja, automatski dnevnik vježbanja, izvješća o napretku i još mnogo toga. Postići ćete sve svoje ciljeve treninga s Polar Flowom.
Značajke senzora Verity Sense
Optičko praćenje otkucaja srca
Polar Verity Sense bilježi vaš puls s Polarovim visokokvalitetnim 6-LED rješenjem za optičko mjerenje pulsa.
Mnogo mogućnosti povezivanja
Pomoću senzora Polar Verity Sense svoj puls možete poslati raznim aplikacijama za vježbanje, sportskim i pametnim satovima s omogućenim Bluetoothom, biciklističkim računalima kompatibilnim s ANT + i opremom za kompatibilne Bluetooth i ANT +.
Unutarnja memorija
Polar Verity Sense ima internu memoriju koja može pohraniti do 600 sati podataka o vježbanju. Možete sinkronizirati svoje podatke s aplikacijom Polar Flow i analizirati ih.
Udoban remen od tkanine
Remen senzora Polar Verity Sense dobro leži u vašoj ruci, udobno i diskretno. Izrađena je od mekane tkanine i može se prati u perilici rublja. Držač senzora je uklonjiv.
Kopča sa remenom za plivačke naočale
Pričvrstite kopču sa remenom na naočale za plivanje i olakšajte praćenje otkucaja srca. Polar Verity Sense ne isklizne iz vaših sjena.
Domet emitiranja
Kada je Polar Verity Sense ugrađen u držač, njegovo domet prijenosa je do 150 m. Bez držača, domet prijenosa je do 40 m.
Način rada senzora otkucaja srca
Pošaljite svoje podatke o pulsu u bilo koju Bluetooth, ANT + kompatibilnu aplikaciju, sat ili opremu za vježbanje kako biste pratili puls.
Način snimanja
Snimite svoj trening u internu memoriju, a zatim sinkronizirajte podatke o treningu u aplikaciji Polar Flow. Prikazat će se podaci o otkucajima srca i trajanju vježbanja, vizualizaciji područja otkucaja srca, prednostima vježbanja i sagorijenim kalorijama.
Način plivanja
Postavite senzor Polar Verity Sense na kopču na traci naočala za plivanje kako biste snimili svoj trening u bazenu. Zabilježit će se vaš puls, tempo i prijeđena udaljenost.
Specifikacije:Težina:Senzor 5 g, držač 3 g, remen + držač 12 g, kopča za naočale za plivanje 2 g, punjač 4 g
Visina: 9,6 mm
Premer: 30 mm
Traka: Jedna veličina (23-32 cm), pogodna za strojno pranje
Kopča sa remenom za plivačke naočale : Odgovara većini naočala za plivanje.
Kompatibilnost: Mobilni uređaji s iOS-om 13 ili novijim; mobilni uređaji s Androidom i Bluetooth 4.0 tehnologijom i Androidom 7 ili novijim. Više informacija je dostupno ovdje .
Ažuriranja: Putem aplikacije Polar Flow
Memorija: 16 MB, do 600 sati vježbanja
Baterija: Do 30 sati vježbanja
Domet prijenosa: Do 150 m. Kada upotrebljavate Polar Verity Sense bez remena, pobrinite se da je senzor postavljen u kontaktu s kožom i da je smješten u držač za najbolji mogući domet.
Povezivost: Bluetooth Low Energy, moguće 2 simultane Bluetooth veze. ANT+.
Vodootpornost: 50 m
Tehnologije senzora Optičko mjerenje otkucaja srca, akcelerometar, žiroskop, magnetometar.
Pakiranje:Senzor za optičko mjerenje otkucaja srca Polar Verity Sense
Remen
USB-punjač
Kopča sa remenom za plivačke naočale
Vrećica za spremanje
Kratke upute
Polar Verity Sense
Polar Verity Sense
87,70 €
u tia-mobiteli.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe