vidaXL Pravokutni tepisi od prirodnog bambusa 4 kom 120 x 180 cm

vidaXL Pravokutni tepisi od prirodnog bambusa 4 kom 120 x 180 cm

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Boja: Prirodna boja bambusaMaterijal: Površina od bambusa + rubovi od polipropilenaDimenzije: 120 x 180 cm (Š x D)S PVC neklizajućom podlogomOdržavanje i čišćenje: Prebri... Pročitaj cijeli opis
174,66 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

20

Cijena je osvježena danas od 12:40.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o vidaxl.hr ponudi
Ponuda trgovine vidaxl.hr za proizvod vidaXL Pravokutni tepisi od prirodnog bambusa 4 kom 120 x 180 cm. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Dimenzije
Dužina (cm)
180
Oblik tepiha
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX017A346D
Prijavi grešku
Boja: Prirodna boja bambusaMaterijal: Površina od bambusa + rubovi od polipropilenaDimenzije: 120 x 180 cm (Š x D)S PVC neklizajućom podlogomOdržavanje i čišćenje: Prebrisati vlažnom krpomIsporuka uključuje 4 tepihaTkanina: Poliester: 100% Unesite prirodan stil u vašu dnevnu sobu! Ovaj moderni tepih od bambusa, bit će sjajan dodatak bilo kojem dekoru. Neutralni tonovi se sjajno uklapaju u razne stilove interijera. Ovaj tepih od bambusa ima PVC, neklizajuću podlogu što pruža odličnu podršku kao i mogućnost da zadrži tepih na mjestu. Rubovi od poliestera daju ovoj prostirki od bambusa jednostavan finalni izgled. Izrađen od prirodnog, snažnog bambusa, ovaj tepih je veoma izdržljiv i jednostavan za održavanje. Prije kupnje pažljivo provjerite veličinu. Isporuka uključuje 4 tepiha. Napomena: Molimo vas da prihvatite malu toleranciju (+/- 0,5 cm) u širini bambusa. Bambus je prirodan materijal, tako da su male nesavršenosti neizbježne.Boja: Prirodna boja bambusaMaterijal: Površina od bambusa + rubovi od polipropilenaDimenzije: 120 x 180 cm (Š x D)S PVC neklizajućom podlogomOdržavanje i čišćenje: Prebrisati vlažnom krpomIsporuka uključuje 4 tepihaTkanina: Poliester: 100%
vidaXL Pravokutni tepisi od prirodnog bambusa 4 kom 120 x 180 cm
vidaXL Pravokutni tepisi od prirodnog bambusa 4 kom 120 x 180 cm
174,66 €
u vidaxl.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe