Zipro sobni bicikl One S Gold

Zipro sobni bicikl One S Gold

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Najprodavaniji sobni bicikl Zipro One S sada je dostupan u novoj Gold verziji. Dizajniran je za trening kod kuće, nudi neograničen pristup treninzima, tako da u svakom tr... Pročitaj cijeli opis
179,00 € -17 %
149,00 €
-17 %179,00 €
s dostavom 151,65 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
151,65 €
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 20:30.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Fitness.com.hr ponudi
Ponuda trgovine Fitness.com.hr za proizvod Zipro sobni bicikl One S Gold. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Dubina (cm)
89 cm
Opterećenje/Nosivost (kg)
110
Položaj sjedenja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0187E0AE
Prijavi grešku
Najprodavaniji sobni bicikl Zipro One S sada je dostupan u novoj Gold verziji. Dizajniran je za trening kod kuće, nudi neograničen pristup treninzima, tako da u svakom trenutku možete uzeti dozu tjelovježbe, što će pozitivno utjecati na vaše stanje i omogućiti vam da smršavite i sagorite višak kilograma.

Sobni bicikl koristi sustav magnetskog otpora. Mehanizam radi tiho, glatko, bez prekida i karakterizira rad bez kvarova.

Snažna i stabilna struktura modela Zipro One S dobila je novu završnu obradu. Crno mat kućište s elementima visokog sjaja, zlatnim detaljima i crnim vijcima daju ovom sobnom biciklu elegantan karakter. Sobni bicikl ne samo da će pružiti ugodan trening, već će i izgledati lijepo u vašem domu.

Sobni bicikl Zipro One S Gold opremljen je računalom koje je jednostavno za korištenje i na kojem možete pratiti sve bitne parametre traninga: vrijeme, brzinu, prijeđenu udaljenost, potrošnju kalorija i mjerenje pulsa. Zaslon je povećan u odnosu na prethodnu generaciju Zipro One S modela kako bi se poboljšala čitljivost.

Magnetski sustav s tihim radom pruža 8 stupnjeva otpora, što vam omogućuje laganu vožnju ili vožnju s jakim opterećenjem. Lako podešavanje osigurava prikladan gumb na stupu upravljača.

Ovaj sobni bicikl karakterizira kompaktan dizajn i mala težina uz zadržavanje stabilnosti i kvalitete izrade. Zahvaljujući transportnim kotačićima integriranim u prednji dio, lako ga možete premjestiti bilo gdje.

Sobni bicikl Zipro One S Gold savršen je kao oprema za trening kod kuće, čak i u vrlo ograničenom prostoru, a podešavanje visine sjedala omogućuje udoban trening za osobe različitih visina.

Sobni bicikl jedan je od najpopularnijih kardio fitness sprava odabranih za kućni trening. Ne zauzima puno prostora i omogućuje vam učinkovit trening unutar svoja četiri zida.

Trening na sobnom biciklu omogućuje učinkovito sagorijevanje kalorija i rješavanje viška tjelesne masti. Nakon samo 30 minuta vježbanja na sobnom biciklu tijelo sagorijeva preko 200 kalorija (kcal). Vježbanjem možete poboljšati svoj izgled i vrlo brzo možete uočiti zamjetne razlike u obliku tankih i isklesanih nogu, stražnjice i kukova.
Zipro sobni bicikl One S Gold
Zipro sobni bicikl One S Gold
149,00 €
u Fitness.com.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe