TERMOSICA ISOLAFLASK 750ML

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Ako želite uživati u šalici tople kave ili čaja dok pecate ili se bavite sportom, ne ustručavajte se posegnuti za novom Delphin IsolaFLASK. Dvoslojna metalna konstr... Pročitaj cijeli opis

Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0188B027
Prijavi grešku

Ako želite uživati u šalici tople kave ili čaja dok pecate ili se bavite sportom, ne ustručavajte se posegnuti za novom Delphin IsolaFLASK. Dvoslojna metalna konstrukcija savršeno štiti temperaturu unutarnje tekućine, u isto vrijeme može izdržati grubo rukovanje i tako se ističe svojom iznimnom otpornošću. Sam poklopac služi i kao šalica. Ispod čepa se nalazi čep s tzv. radilicom, koji omogućuje brzo izlijevanje, ali u isto vrijeme savršeno sprječava prolijevanje kada se ne koristi. Delphin IsolaFLASK zapremine 750ml u mat smeđom dizajnu savršeno će se uklopiti u kolekciju CARPATH i nikada nećete "ostati suhi" čak ni u najhladnijim danima.

TERMOSICA ISOLAFLASK 750ML
TERMOSICA ISOLAFLASK 750ML
14,99 €
u topfishing

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe