Sanotechnik Infracrvena sauna Carbon 2 (3.100 W, USB priključak, 150 x 180 x 195 cm)

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Infracrvena sauna Carbon 2 za 2 osobe izrađena je od mekog drva kukute, koje potječe iz Sjeverne Amerike. Hemlock s mirisnim smolama nudi jedinstveno opuštajuću atmosferu... Pročitaj cijeli opis
2.763,68 €
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

In stock

Cijena je osvježena danas od 1:43.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Emundia.hr ponudi
Ponuda trgovine Emundia.hr za proizvod Sanotechnik Infracrvena sauna Carbon 2 (3.100 W, USB priključak, 150 x 180 x 195 cm). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Vrsta saune
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX018BA736
Prijavi grešku
Infracrvena sauna Carbon 2 za 2 osobe izrađena je od mekog drva kukute, koje potječe iz Sjeverne Amerike. Hemlock s mirisnim smolama nudi jedinstveno opuštajuću atmosferu. Sauna ima 14 karbon-magnezij radijatora ukupne snage cca. 3100 W. Prednji dio kabine izrađen je od 6 mm zatamnjenog sigurnosnog stakla, a za potpuno opuštanje kabina ima zvjezdasto LED osvjetljenje na stropu i terapiju bojama. Također ima MP3 player s Bluetooth sustavom i 2 zvučnika te dva ergonomska sjedala za opuštanje. Infracrvene saune su među najvrjednijim izumima za prevenciju bolesti i očuvanje zdravlja. Postižu kontrolirani učinak infracrvenog zračenja, odnosno toplinskog zračenja iz odgovarajućeg izvora na tijelo, kao što je to slučaj u tradicionalnim saunama ili parnim kupelji, ali na znatno nižoj temperaturi. Infracrvena sauna temelji se na djelovanju infracrvenih zraka, koje prodiru duboko u tjelesno tkivo i stvaraju prirodnu vibraciju koja zagrijava tkivo i potiče znojenje i pri nižim temperaturama (od 50 do 60°C). Toplina opušta tijelo, uklanja stres i toksine iz tijela te općenito jača cijeli imunološki sustav. Napomena: Saune su dostupne samo za kupovinu u našim prodajnim centrima, putem narudžbe kupca. Za sva dodatna pitanja u vezi kupnje sauna molimo Vas da se obratite u poslovnicu u kojoj želite obaviti kupovinu.
Sanotechnik Infracrvena sauna Carbon 2 (3.100 W, USB priključak, 150 x 180 x 195 cm)
Sanotechnik Infracrvena sauna Carbon 2 (3.100 W, USB priključak, 150 x 180 x 195 cm)
2.763,68 €
u Emundia.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe