Greenwoods grudajući pijesak od biljnih vlakana - 30 l (oko 12,9 kg)

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
*Novi dizajn, održana kvaliteta: zbog promjene dizajna, može se dogoditi da se isporučeni Greenwoods proizvodi razlikuju u odnosu na slike proizvoda u našoj online trgovi... Pročitaj cijeli opis
29,99 €
2-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
31,48 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 14:41.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Greenwoods grudajući pijesak od biljnih vlakana - 30 l (oko 12,9 kg). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta mačjega WC-a
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX018BE74F
Prijavi grešku
*Novi dizajn, održana kvaliteta: zbog promjene dizajna, može se dogoditi da se isporučeni Greenwoods proizvodi razlikuju u odnosu na slike proizvoda u našoj online trgovini. Greenwoods razumije potrebe vaše mačke – da točno, tu vrstu potrebe! Kada vaša mačka mora obaviti ono što se obaviti mora, znamo što je tada najvažnije: bez mirisa, bez prašine i bez brige - za potpuno zadovoljstvo! Stoga se orijentiramo na ono najvažnije: 100 % prirodan, grudajući pijesak za mačke, od biljnih vlakana koji će vaš posao odraditi najbolje; siguran, a pritom nježan za osjetljive mačje šapice. Ovaj pijesak je ne samo visoko upijajući i vrlo učinkovit već i biološki razgradiv. Jednostavno ga uklonite lopaticom i isperete - i to je sve. Prašina? Ona je jednostavno stvar prošlosti baš kao i neugodan miris. Pijesak Greenwoods održava čistoću na prirodan način. Za čovjeka i mačku – jednostavno izvanredan: 100 % prirodna biljna vlakna izuzetno izdašan dugotrajan sigurno suzbija mirise vrlo malo prašine nježan za šapice - ne zadržava se na njima biološki razgradiv može se ukloniti u WC školjku PEFC certificiran Napomene u vezi ispiranja: Ispiranje u WC školjci predviđeno je za pojedinačne grudice ovog prirodnog pijeska. Pojedinačne grudice ubacite u WC školjku, kraće vrijeme ostavite za omekšavanje, a zatim snažno isperite. Potrebna je dovoljna količina vode kako bi lako obuhvatila grudice pijeska i isprala ih. Tek tada dodajte nove grudice. Još je jednostavnije ako grudice usitnite lopaticom prije ubacivanja u WC školjku. Nikako nemojte ubaciti u WC školjku istovremeno više grudica. Kućni WC nije namijenjen za zbrinjavanje ostataka od cijelog punjenja mačjeg WC-a. Veće količine bolje je kompostirati ili odgovarajuće zbrinuti u kućni otpad.
Greenwoods grudajući pijesak od biljnih vlakana - 30 l (oko 12,9 kg)
Greenwoods grudajući pijesak od biljnih vlakana - 30 l (oko 12,9 kg)
29,99 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe