Super Benek Pinio - 35 l (oko 21 kg)

Super Benek Pinio - 35 l (oko 21 kg)

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Otkrijte Super Benek Pinio, izraz privrženosti prirodi izravno u domu. Ova vrhunska drvena piljevina, izrađena od 100 % prirodnog crnogoričnog drva ispušta ugodan miris d... Pročitaj cijeli opis
28,49 €
2-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
29,98 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 14:41.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Super Benek Pinio - 35 l (oko 21 kg). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta mačjega WC-a
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX02304650
Prijavi grešku
Otkrijte Super Benek Pinio, izraz privrženosti prirodi izravno u domu. Ova vrhunska drvena piljevina, izrađena od 100 % prirodnog crnogoričnog drva ispušta ugodan miris drva. Učinkovito apsorbira vlagu i mirise i na taj način uvijek osigurava suhoću i svježinu. Ono što ga posebno odlikuje je ekološka svijest: piljevina je proizvedena uz štednju resursa, potpuno je biorazgradiva i stoga je idealna za vlasnike kućnih ljubimaca koji su ekološki osviješteni. No, Super Benek Pinio nije prikladan samo za mačke. Piljevina je izvrsna za različite životinje, od glodavaca preko ptica do gmazova. Zahvaljujući čistom sastavu bez kemikalija i bez ikakvih dodataka, osigurava sigurno i prirodno okruženje. Jedinstveni dizajn peleta također nudi maksimalnu udobnost za vaše kućne ljubimce. Proizvod koji ne obećava samo njegu i udobnost za vaše životinje, već cijeni i naš planet. Super Benek Pinio u pregledu: prirodna stelja za kutije za pijesak za mačke, prikladno i za glodavce, ptice i gmazove, visokokvalitetna drvena piljevina: od 100 % prirodnog crnogoričnog drva, prirodni miris drva: ugodan i nenametljiv, ekološki prihvatljiv proizvod: štedi resurse i ekološki osvješten, potpuno biorazgradiva: za manji ekološki otisak, apsorbira vlagu i mirise: osigurava suhoću i svježinu, bez kemikalija: bez dodanih ljepila, lakova ili konzervansa, poseban dizajn peleta: siguran i udoban za sve kućne ljubimce, ekološki prihvatljivo: održivo i štedljivo za planet.
Super Benek Pinio - 35 l (oko 21 kg)
Super Benek Pinio - 35 l (oko 21 kg)
28,49 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe