Kattovit Niere/Renal 6 x 175 g - puretina 12 x 185 g

Kattovit Niere/Renal 6 x 175 g - puretina 12 x 185 g

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Kattovit Kidney/Renal je mokra hrana, čija receptura je posebno razvijena za mačke s oboljenjima bubrega. Oni mogu nastati od prethodnih oboljenja, ali i kao posljedica u... Pročitaj cijeli opis
23,98 € -2 %
23,49 €
2-4 dana
-2 %23,98 €
s dostavom 27,48 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
27,48 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 15:24.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Kattovit Niere/Renal 6 x 175 g - puretina 12 x 185 g. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX018BEB28
Prijavi grešku
Kattovit Kidney/Renal je mokra hrana, čija receptura je posebno razvijena za mačke s oboljenjima bubrega. Oni mogu nastati od prethodnih oboljenja, ali i kao posljedica uzgoja, utjecaja okoliša ili loše prehrane. Ova problematika znatno otežava način života životinja. Za sprječavanje je od esencijalnog značenja, da mačka uzima dovoljno tekućine. Ova hrana dodatno sadrži smanjeni udio životinjskih proteina, jer hrana s visokim udjelom takvih bjelančevina je glavni uzrok za nastanak insuficijencije bubrega. Kako bi se unatoč tomu osiguralo dovoljno energije, ova hrana sadrži povišeni udio kalorija, koje ne potječu iz životinjskog izvora. Dodani kalcijev citrat pomaže u tome, da pH-vrijednost ostane u neutralnom, manje kiselom okruženju. Bolni mokraćni kamenci, takozvani oksalatni kristali, se pritom učinkovito sprječavaju. Dodatno je smanjen udio fosfora i kalcija u hrani. Taurin kao i ostali važni vitamini i minerali pružaju mački uravnoteženu, potpunu prehranu. Kattovit Kidney/Renal u pregledu: posebna mokra hrana za mačke s oboljenjima bubrega za sprječavanje oksalatnih kristala smanjeni udio proteina: sniženi udio životinjskih bjelančevina za zaštitu bubrega povišeni kalorijski udio iz ne-proteina s kalcijevim nitratom: za neutralan, manje kiseli urin, protiv mokraćnih kamenaca smanjeni udio kalcija i fosfora s taurinom: za zdravi rad srca i jaki vid s važnim vitaminima i mineralima: za uravnoteženu i potpunu prehranu
Kattovit Niere/Renal 6 x 175 g - puretina 12 x 185 g
Kattovit Niere/Renal 6 x 175 g - puretina 12 x 185 g
23,49 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe