RURIS motorna pila 492 - 2.7KS, 45cm

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Motorna pila Ruris 492 je savršen izbor za profesionalne korisnike jer savladava i veće trupce bez napora te pripada Rurisovoj profi kategoriji proizvoda. Pilu je moguće ... Pročitaj cijeli opis
342,56 €
Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 1:19.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o ekupi.hr ponudi
Ponuda trgovine ekupi.hr za proizvod RURIS motorna pila 492 - 2.7KS, 45cm. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Dužina reza / mača (cm)
45
Vrsta pogona
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01AC762F
Prijavi grešku
Motorna pila Ruris 492 je savršen izbor za profesionalne korisnike jer savladava i veće trupce bez napora te pripada Rurisovoj profi kategoriji proizvoda. Pilu je moguće koristiti u industrijskim gospodarstvima i šumamama.Motor od 2,7KS daje nožu pile dovoljno snage pri radu.Lanac RS 325 je lanac za rezanje velike brzine, tako da korisnici Rurisa mogu značajno smanjiti vrijeme rada i potrošnju goriva. Oštrica je kreirana tako da kopira drvnu masu kako bi se izbjegli fizički napori korisnika tjekom rada. Proizvođač Ruris je za program motornih i električnih pila u mogućnosti ponuditi jako veliki raspon proizvoda od potrošnih dijelova, lanaca, vodilica do brusila za lanac i svih tipova motrornih ulja i ulja za podmazivanje.
RURIS motorna pila 492 - 2.7KS, 45cm
RURIS motorna pila 492 - 2.7KS, 45cm
342,56 €
u ekupi.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe