Motorne pile

U današnje vrijeme broj različitih vrsta pila je izuzetno velik. Iz tog razloga je potrebno vidjeti koja pila je za rezanje određene, specifične stvari ili materijala najbolja, odnosno koja se najčešće koristi, pa je najprikladnija i najpogodnija. Obično svako ima ovu vrstu alata – bilo da je veći ili manji majstor, odnosno majstorica, a svakako je u vrijednim rukama najpopularnija motorna pila, koja je neophodan dio opreme svake stolarske radionice, u kojima se stvaraju razni umjetnički komadi namještaja.

.

Prilikom odluke za pametnu i kupovinu bez žurbe, obrati pažnju na prvom mjestu na namjenu motorne pile, odnosno, za koji posao će se najviše koristiti. Zatim, precizno pregledaj sve oznake u tehničkim karakteristikama i specifičnostima svake pojedinačno pregledane motorne pile. Dalje, tu ubrajamo i broj dijelova lanca, pa veličinu motora, dužinu lanca i težinu. Posljednje je izuzetno važno, jer rad sa preteškom motornom pilom postaje otežan, a samim tim i vrijeme za obavljanje posla se produžava. Također, prije konačne odluke o kupovini razmisli o primjerenosti pile za, npr., orezivanje drveća, pripremu drveta za ogrjev, a posebna prednost je kada motorna pila ima pumpu koja raspršuje gorivo i na taj način olakšava puštanje u rad u hladnim danima.

Ukratko: prilikom kupovine motorne pile potrebno je izabrati pogodnu i odgovarajuću, pa se posavjetuj, odnosno pregledaj ih na portalu Jeftinije.hr, gdje smo se pobrinuli za izuzetno široku ponudu radnih alata. Lako ćeš usporediti među brojnim poznatim brandovima i proizvođačima alata, trgovcima i trgovačkim posrednicima ćeš naći nešto, što je povoljno i prije svega pogodno za poslove, zbog kojih ti je potrebna motorna pila.

više

Ne propusti

Savjeti kod kupovine

Pri kupnji pile sigurnost bi trebala biti na prvom mjestu

Postoje različiti strojevi, koji imaju različitu primjenu. Među popularnijim strojevima, koje ćemo bolje ...

Prikaži sve savjete za kupovinu

Komentari

Prije 1 godine

Iskra bencinska motorna pila PN3800-6

Iskra bencinska motorna pila PN3800-6

Poštovani! Već sam nedavno komentirao način prodaje u vašoj kući, obzirom na plaćanje. I tada sam rekao i danas kažem, da, obzirom da sam umirovljenik, a živim u Županji, kada bi postojala mogućnost kupovine na nekoliko rata putem American expres kartice te da postoji dostava kao kod mnogih on line prodavatelja, ova cijena 729,00 kn uz razumnu cijenu dostave bi mi bila veoma povoljna. ne znam zašto se mora otići u Zagreb da bi se moglo kupovati na rate, pa mi na istoku Hrvatske opet živimo u nekom drugom vremenu i nekoj drugoj državi. Sa štovanjem, Josip Fici, umirovljenik, Županja

Prije 3 godine

BAVARIA električna lančana pila BEC 1835/1

BAVARIA električna lančana pila BEC 1835/1

A++ PRE ZADOVOLJAN

Prije 3 godine

BAVARIA električna lančana pila BEC 1835/1

BAVARIA električna lančana pila BEC 1835/1

odlićna !!! moja preporuka

221 proizvod
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.