Natures Variety Original Sterilised losos - 7 kg

Nature's Variety Original Sterilised losos - 7 kg

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Sladokusci na četiri šapice obožavaju miris i okus ribe i vrlo će teško odoljeti hrani Nature's Variety Original Sterilised s lososom. Ova je suha hrana bogata lososom i ... Pročitaj cijeli opis
136,98 € -11 %
121,49 €
2-4 dana
-11 %136,98 €
besplatna dostava

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 2:05.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Nature's Variety Original Sterilised losos - 7 kg. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01B445A3
Prijavi grešku
Sladokusci na četiri šapice obožavaju miris i okus ribe i vrlo će teško odoljeti hrani Nature's Variety Original Sterilised s lososom. Ova je suha hrana bogata lososom i vrlo je prikladna za sterilizirane i kastrirane mačke zahvaljujući prilagođenom sadržaju energije i hranjivih tvar. Osim vrlo kvalitetne ribe koja je izvor životinjskih proteina, hrana sadržava rižu i mahunarke kao izvore energije. Povrh toga, sadržava i voće i povrće koje sastav obogaćuje vitalnim tvarima. Nature's Variety Original Sterilised s lososom mačku opskrbljuje dragocjenim mineralima, vitaminima i biljnim vlaknima. Prilagođena receptura korisno djeluje na kontrolu tjelesne težine. Nature's Variety Original Sterilised losos u pregledu: prilagođena suha hrana za odrasle mačke kontrola tjelesne težine: poseban sastav s prilagođenim sadržajem energije i hranjivih tvari podržava kontrolu tjelesne težine, idealno za kastrirane i sterilizirane mačke pripremljena s vrlo kvalitetnom ribom: bogata otkoštenom ribom, ukusan izvor životinjskih proteina sa žitaricama i mahunarkama: kao izvorima energije i ugljikohidrata zdravlje kože i krzna: sa sastojcima koji mogu povoljno djelovati na zdravlje kože i krzna receptura bogata vitalnim tvarima: obogaćena povrćem i voćem koje je izvor biljnih vlakana, vitamina i minerala imunološki sustav: s antioksidansima koji mogu pridonijeti normalnoj funkciji imunološkog sustava bez umjetnih bojila, arome i konzervansa proizvedena u Španjolskoj u vrećici sa zatvaračem
Nature's Variety Original Sterilised losos - 7 kg
Nature's Variety Original Sterilised losos - 7 kg
121,49 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe