RECARO Sadena/Celona sportski dio, Prime Pale Rose

RECARO Sadena/Celona sportski dio, Prime Pale Rose

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Bez obzira na činjenicu, koji okvir dječjih kolica odaberete, RECARO za njega ima dio za sjedenje Sadena/Celona, košaru za dojenče, mekano gnjezdašce – vreću za noge i RE... Pročitaj cijeli opis
269,90 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Cijena je osvježena danas od 12:42.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o babyland.hr ponudi
Ponuda trgovine babyland.hr za proizvod RECARO Sadena/Celona sportski dio, Prime Pale Rose. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01B6434E
Prijavi grešku
Bez obzira na činjenicu, koji okvir dječjih kolica odaberete, RECARO za njega ima dio za sjedenje Sadena/Celona, košaru za dojenče, mekano gnjezdašce – vreću za noge i RECARO autosjedalicu “jaje“. Od prvoga dana. Kako vam se više sviđa; udoban dio za sjedenje možete postaviti u položaj suprotan od smjera vožnje, okrenut prema vama ili ga, ako je mališanu okolina zanimljivija, okrenete u pravcu smjera kretanja. Dio za sjedenje možete spustiti i u posve ležeći položaj – da se mali istraživač doista dobro odmori ili da si priušti kratko drijemanje. Prikladna duboka košara je idealna za novorođenče i bebe jer ga u njoj nježno zaljulja u san. Možete se odlučiti i za lagano gnjezdašce koje se jednostavno postavi na dio za sjedenje. Dijete je u njemu zaštićeno kao u kukuljici koja se kasnije pretvori u mekanu i toplu vreću za noge. Adapteri za postavljanje autosjedalice “jajeta“ RECARO su već priloženi – da vaša mobilnost ne bi imala granica.-5-točkovni sigurnosni pojas:s dodatnim jastučićima na ramenim pojasevima i međunožnom dijelu-Pametan sistem sigurnosnog pojasa:vezivanje djeteta u kolica od sada će biti posve jednostavno zahvaljujući kopči i sigurnosnim pojasevima koji skoče prema naprijed i ostanu odmaknuti kada dijete uzimamo iz kolica-Patentirani HERO sigurnosni sistem:u jednu jedinicu udruženi rameni pojasevi, jastučići na pojasevima te jastučić za glavu – HERO sprječava da se sigurnosni pojasevi zapetljaju ili skliznu s ramena-Sigurnosni luk:može se otkopčati s jedne ili s obje strane za lakše stavljanje djeteta u kolica-Sistem prozračivanja:otvori s vanjske strane i mrežasta tkanina u navlaci omogućavaju neprekinuto kruženje zraka-Pjena za sjedenje:u potpunosti se prilagođava djetetovom tijelu i omogućava najveću mjeru udobnosti-XXL krov:ekstra veliki krov koji možemo produžiti i UV zaštitom 50 je kao kukuljica – dijete štiti od vremenskih utjecaja i stvara mirno okružje kada je vrijeme za spavanje-Prozorčić na krovu:mrežica omogućava optimalnu cirkulaciju zraka, a roditelji uvijek imaju pregled nad djetetom u kolicima-Pametni gumbi:omogućavaju jednoručno vađenje dijela za sjedenje iz okvira-Ergonomski položaj od rođenja:u potpunosti podesiv leđni dio i naslon za noge do posve ležećeg položaja – i to samo jednom rukom-Prilagodljiv dio za sjedenje:možemo ga postaviti u smjeru vožnje ili suprotno smjeru vožnje-Ergonomsko uzglavlje:nudi dodatnu udobnost i sprječava da glava i osjetljiv vrat padnu na stranu tijekom spavanja-Po visini podesiva potpora za glavu s integriranim sigurnosnim pojasevimanudi jednostavnu i individualnu prilagodbu rastu djeteta i istovremeno omogućava ergonomski položaj tijela u dijelu za sjedenje-Priloženi dodatak:priložena zaštita od kiše s reflektirajućim elementima i prozorčićem savršeno odgovara dijelu za sjedenje
RECARO Sadena/Celona sportski dio, Prime Pale Rose
RECARO Sadena/Celona sportski dio, Prime Pale Rose
269,90 €
u babyland.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe