vidaXL Uredski ormarić sa sadilicom antracit 90 x 40 x 113 cm čelični

vidaXL Uredski ormarić sa sadilicom antracit 90 x 40 x 113 cm čelični

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj uredski ormarić sa sadilicom savršen je izbor za spremanje različitih predmeta i uzgoj cvijeća ili biljaka. Ormarić sa sadilicom za cvijeće izrađen je od čelika i ka... Pročitaj cijeli opis
210,76 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

20

Cijena je osvježena danas od 1:59.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o vidaxl.hr ponudi
Ponuda trgovine vidaxl.hr za proizvod vidaXL Uredski ormarić sa sadilicom antracit 90 x 40 x 113 cm čelični. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01B7F19C
Prijavi grešku
Ovaj uredski ormarić sa sadilicom savršen je izbor za spremanje različitih predmeta i uzgoj cvijeća ili biljaka. Ormarić sa sadilicom za cvijeće izrađen je od čelika i kaljenog stakla, zbog čega je čvrst i stabilan te se lako čisti. Ima 2 podesive police i bravu, koje pružaju dovoljno prostora za pohranu kako biste držali svoje [...] Ovaj uredski ormarić sa sadilicom savršen je izbor za spremanje različitih predmeta i uzgoj cvijeća ili biljaka. Ormarić sa sadilicom za cvijeće izrađen je od čelika i kaljenog stakla, zbog čega je čvrst i stabilan te se lako čisti. Ima 2 podesive police i bravu, koje pružaju dovoljno prostora za pohranu kako biste držali svoje DVD-ove, multimedijske uređaje, knjige i sitne potrepštine organiziranima i na dohvat ruke. Osim toga, sadilica može smjestiti znatan broj zelenih biljaka i cvijeća te je savršena za različite prostore. Njegov moderan dizajn bit će odličan ukrasan dodatak svakoj prostoriji ili uredskom prostoru.Boja: AntracitMaterijal: Čelik, kaljeno stakloUkupne dimenzije: 90 x 40 x 113 cm (Š x D x V)Uredski ormarić:Dimenzije: 90 x 40 x 90 cm (Š x D x V)S 2 vrata, 2 ručke i 2 podesive policeUključuje 1 bravu i 2 ključaNosivost po polici: 30 kgUkupna nosivost: 60 kgPosuda za cvijeće:Dimenzije: 90 x 40 x 23 cm (Š x D x V)Promjer otvora: 18 cmUkupna nosivost: 20 kgSastavljanje potrebno: DaUPOZORENJE:Kako bi se spriječilo prevrtanje, ovaj proizvod mora se upotrebljavati s uključenim priborom za montiranje na zidIsporuka sadrži:1 x sadilica1 x uredski ormarić
vidaXL Uredski ormarić sa sadilicom antracit 90 x 40 x 113 cm čelični
vidaXL Uredski ormarić sa sadilicom antracit 90 x 40 x 113 cm čelični
210,76 €
u vidaxl.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe