Imaš problema s izborom školskih potrepština? Želiš se pobrinuti za organiziraniji život i rad i konačno urediti nepregledan kup dokumenata na radnom stolu? U tom slučaju prije kupnje pogledaj kompletnu ponudu uredske opreme i pribora za školu te si tako olakšaj konačnu odluku.

U kategoriji Ured i škola naći ćeš raznoliku ponudu školskih potrepština, obrazaca i dokumenata, uredskog pribora, aparata i olovaka, uredskog namještaja, papirne galanterije i pomagala za arhiviranje.

U školi će dobro doći različiti likovni pribor kao što su flomasteri, boje i drugi slični proizvodi koje dijete može spremiti u novu pernicu sa najdražim motivom. Svakodnevni odlazak na nastavu ne može funkcionirati bez primjerene školske torbe odnosno ruksaka. Pri računanju djetetu će pomoći različiti kalkulatori, a da ne ponestane listova u bilježnici provjerite širok izbor bilježnica različitih formata i motiva.

Da vam birokracija ne bi bila više takav bauk, provjerite zbirku pravnih dokumenata i obrazaca s područja rada i zaposlenja, dopisa, obitelji i nasljedstva, gospodarstva, ugovora, stečaja i likvidacije te sigurnosti osobnih podataka.

Među uredskim namještajem najpopularniji su različite ergonomski oblikovane uredske stolice na kojima kralježnica ne trpi veliko opterećenje višesatnog sjedenja, različiti ormari i ladičari, stolovi i drugi dodaci koji će ti osigurati ugodniji prostor za rad. Za organizirano spremanje i razvrstavanje dokumenata kod kuće ili u uredu, možete izabrati različite mape ili nabaviti ladičar i raznovrsne registratore s kojima će arhiviranje biti jednostavno i temeljito.

Pregledaj i ponudu papira i papirne galanterije u kojoj su vam na raspolaganju papirnate kuverte različitih formata i boja, naljepnice i etikete, papir, samoljepivi listići te označivači stranica. Možeš birati i među različitim olovkama; kemijskim olovkama, markerima, flomasterima i sličnim uredskim i školskim priborom.

Prikaži više

Komentari

Prije 2 mjeseca

CONCORDE kemijska olovka četverobojna 8206,

CONCORDE kemijska olovka četverobojna 8206, srebrna

Čista gluposttt!!!!!!!!!!!!!

Prije 3 mjeseca

ŠTO SVE VODA MOŽE - priručnik za odgojitelje

 ŠTO SVE VODA MOŽE - priručnik za odgojitelje i roditelje - Mirjana Šerbinek Kotur

Izvrstan priručnik o vodi kojim se predškolskoj djeci mogu dočarati sve osobine vode i njezina važnost u životu čovjeka.Velika je pomoć odgojiteljima u njihovom radu kod obrade ove vrlo važne teme. Ivanka

Prije 7 mjeseca

MATEMATIKA 7; udžbenik i zbirka zadataka

MATEMATIKA 7; udžbenik i zbirka zadataka iz...

Poštovani, ostali ste nam dužni isporučiti udžbenik i zbirku zadataka iz matematike za sedmi razred. Navedeno je plaćeno nalogom iz Amerike sa imena Petar Žuljević sa isporukom na ime Jasminka Klarić, Put brda 3, Split, a za Nenad Žuljević. Interesira me šta je sa navedenim udžbenikom tj. kada će biti isporuka? Srdačan pozdrav, Jasminka Klarić

TEST AUTOSJEDALICA: modeli koje morate ...

Stručna i nezavisna testiranja dječjih autosjedalica provode se kako bi se kupcima olakšao izbor i kako ...

Imaš novo prijenosno računalo? Ne zaboravi ...

Je li ti poznata situacija, kada kupiš najbolje moguće računalo, a zatim ga staviš na stari ofucani stol? ...

Još nemaš sav školski pribor?

Samo nas još dva tjedna dijele do početka nove školske godine! Ako još uvijek nemaš sav školski pribor ...

Ne zaboravi na ovaj školski pribor!

Hvata te panike zbog kupnje školskog pribora stoga izbjegavaš taj zadatak? Provjeri nekoliko jednostavnih ...

Prikaži sve savjete za kupovinu

Katalozi

prikaži sve

Ne propusti

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.