ROMARIN Sea-Jet Evolution komplet

ROMARIN Sea-Jet Evolution komplet

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Karakteristike:

ROMARIN Sea-Jet Evolution RC jet ski modelski komplet za početnike i napredne brodomodelare. Duljina 685 mm, trup i paluba od termoformir... Pročitaj cijeli opis

173,65 € -3 %
168,92 €
-3 %173,65 €
+ troškovi dostave

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Nema na zalihi.

Cijena je osvježena danas od 1:12.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o rajzaigracke.hr ponudi
Ponuda trgovine rajzaigracke.hr za proizvod ROMARIN Sea-Jet Evolution komplet. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta plovila
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01BBF207
Prijavi grešku

Karakteristike:

ROMARIN Sea-Jet Evolution RC jet ski modelski komplet za početnike i napredne brodomodelare. Duljina 685 mm, trup i paluba od termoformirane ABS plastike, CNC obrađeni ABS dijelovi za RC pogon i instalaciju. Za pogon se preporučuju 2 kom 28-4507 AC motora.

Model jet skija ROMARIN Sea-Jet Evolution tipičan je sportski čamac za rekreaciju i zabavu, koji se može naći u svim lukama diljem svijeta. Jednostavna klasična konstrukcija visoke elegancije. Trup modela izrađen je od visokokvalitetne ABS plastike, precizno laserski izrezani dijelovi uklapaju se u trup i stoga je izrada brza. Komplet je napravljen u Njemačkoj. Upute za građenje prilagođene su početnicima.

Za završetak potrebno je imati ABS ljepilo (DM-AD45, DM-AD23 itd.), nož za modeliranje, lexan boje (HSPS006) i potreban alat. Za završetak trebate dodati motor, regulator, bateriju, punjač, 2-kanalni RC kit, ljepila, boje i potreban alat.

Pokrijte fotografijom gotovog modela

Elegantna kutija s fotografijom gotovog modela pažljivo je, s ukusom i kvalitetnom grafikom te sadrži naziv, tehničke podatke i mjerilo modela.

Ono što ćete pronaći u paketu

Nakon otvaranja poklopca kutije, naći ćete plastične dijelove modela, set dijelova figurica, male dijelove za montažu, set crteža i priručnik.

Građevinski priručnik

Set sadrži kompletan priručnik za gradnju sa slikama procesa gradnje. Postoje nacrtani setovi za montažu, njihov završetak, uključujući pogon. Višejezični proces izgradnje ocrtava logično sklapanje pojedinačnih komponenti.

Teškoća izgradnje

Srednji setovi prikladni su za graditelje koji su već izgradili jednostavniji model za početnike i imaju osnovno iskustvo u modeliranju. Modeli ove težine su sofisticiraniji, sadrže više detalja i konstrukcija je dugotrajnija.

Sadržaj paketa:

Komplet za modele broda ROMARIN, Sea-Jet Evolution, sadrži plastične letvice trupa, palube, laso izrezane dijelove u ABS ploči, dijelove figure, dijelove postolja i unutarnje strukture, dijelove za montažu, upute za sastavljanje, priručnik na engleskom, njemačkom, francuskom EN , DE , FR.

Preporučujemo kupnju:

Potrebno je dodati motor, regulator, bateriju, punjač, min. 2-kanalni RC komplet, ljepila, boje i potrebni alati.

Preporučamo kupnju alata, ljepila i boja za gradnju.

Alati za modeliranje i podloga

Za izradu modela brodova potrebni su odgovarajući alati. Preporučamo izvrstan set Modelcraft alata za brodomodelare (set od 12 kom), ili Modelcraft alata za modelare (set od 18 kom). Također preporučamo kupnju najlonskih stezaljki i nezamjenjivih igle za modeliranje. Preporučamo podlogu za modeliranje za podešavanje, precizno rezanje, lijepljenje dijelova i kao zaštitu stola.

Ljepilo i boje

Prilikom izrade modela brodova možemo naići na lijepljenje različitih materijala, kao što su drvo, plastika, metal, folija, laminat itd. Svaki materijal je zalijepljen posebnim ljepilom. Drvo se može lijepiti Speedbond PVA disperzijskim ljepilima, koja se ne smiju koristiti na mjestima trajnije izloženosti vodi. Za ovaj slučaj se koriste epoksidna ljepila: Speed Epoxy II 4 min. Za manje manje površine može se koristiti instant ljepilo. Plastika se lijepi s bilo kojim instant ljepilom, u slučaju manjih dijelova Roket Max instant ljepilo debelo. Kada su u pitanju veliki dijelovi, kao što je velika paluba do trupa, moguće je preporučiti Roket UV ljepilo 20g. Metal i laminat mogu se lijepiti epoksidnim ljepilima.

Za bojanje preporučamo akrilne emajl boje. Boje nanosite kvalitetnim kistovima (ravne četke za površine, okrugle četke za detalje).

Pribor za normalan rad broda

Za normalan rad funkcionalnog modela RC broda potrebna vam je posebna mast za podmazivanje osovina broda. Poseban sastav osigurava glatku osovinu u teflonskoj cijevi uz održavanje maksimalnog vijeka trajanja komponente. Preporučuju se masti DYNE4200 i DYNE4201

Za završne radove ili rutinsko održavanje dobro dolaze specijalni alati i instrumenti iz Shestoa, kao npr kliješta, pincete, turpije, odvijači i još mnogo toga, što možete pronaći na www.astramodel.cz/cz/katalog/naradi-c189.html

ROMARIN Sea-Jet Evolution komplet
ROMARIN Sea-Jet Evolution komplet
168,92 €
u rajzaigracke.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe