Modeli plovila

Za tebe nema većeg užitka od upravljanja maketom čamca ili jedrilice? Želiš se početi baviti modeliranjem, ali ne znaš koji je model primjeren početnicima? Jednostavna plovila nisu zahtjevna za izradu, zato provjeri široku ponudu te još prije kupovine promisli o tome koji bi proizvod bio savršen za tebe.

Birati možeš između jedrilica, ribarskih i drugih lađa, jahti, različitih čamaca, glisera i podmornica koje možeš izraditi i postaviti u vitrinu ili možeš odabrati one modele koji mogu zaista i ploviti. S njima se možeš zabavljati u svim godišnjim dobima, ne samo na moru, već i na jezerima i rijekama, a manji modeli se mogu koristiti i u kadama.

Makete plovila dosežu veličinu do jednog metra te su realistične, smanjene inačice pravih lađa, jahti, čamaca, glisera i ostalih tipova plovila. Možeš kupiti već izrađene modele koji se mogu početi koristiti odmah ili modele koje treba sastaviti prije plovidbe. Takve makete su izrađene od samo nekoliko dijelova od kojih je najvažniji vanjski okvir koji određuje oblik plovila. Obično je izrađen od plastike, a ponekad i od drugih materijala.

Logično je da sva plovila moraju biti vodootporna i na to trebaš posebno pripaziti ukoliko ćeš sam sastavljati maketu i odvojeno kupovati dijelove. Plovila, naime, djeluju na električni pogon, imaju ugrađen elektromotor za kojeg je kod raznih lađa, čamaca, glisera i lađa, važno gdje i kako će ga se ugraditi.

Od modela plovila mnogo je onih koji nisu namijenjeni plovidbi odnosno korištenju, već su samo ukrasni predmet koje sastaviš i ponosno izložiš na vidljivo mjesto. Za spomenute modele ne trebate elektrotehničko znanje, već samo malo spretnosti, a super su za sve one koji su se tek počeli baviti modeliranjem, a s malo pomoći modelarstvom se mogu baviti i djeca.

više

Ne propusti

Savjeti kod kupovine

Za modelarstvo ćete trebati puno opreme

Modelarstvo je omiljeni hobi i malima i velikima. Za modelarstvo ćete zainteresirati svoje dijete ako ...

Prikaži sve savjete za kupovinu
21 proizvod
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.