Mantua Model Gorch Fock 1:90 komplet

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Karakteristike:

Komplet neplutajućeg modela jedrilice Mantua Model Gorch Fock u mjerilu 1:90 i dužine 980 mm. U opremu njemačke mornarice uvršten je 1958... Pročitaj cijeli opis

395,00 € -1 %
391,40 €
-1 %395,00 €
+ troškovi dostave

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Nema na zalihi.

Cijena je osvježena danas od 1:44.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o rajzaigracke.hr ponudi
Ponuda trgovine rajzaigracke.hr za proizvod Mantua Model Gorch Fock 1:90 komplet. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01BC0550
Prijavi grešku

Karakteristike:

Komplet neplutajućeg modela jedrilice Mantua Model Gorch Fock u mjerilu 1:90 i dužine 980 mm. U opremu njemačke mornarice uvršten je 1958. godine i služi kao školski jedrenjak i za reprezentaciju. Komplet uključuje drvene dijelove, metalne ukrase i detaljne planove izgradnje.

Jedrenjak s tri jarbola, nazvan po književniku Gorchu Focku, vjerojatno je najpoznatiji jedrenjak u Njemačkoj. Gorch Fock njemački je trenažni bark s tri jarbola izgrađen za njemačku mornaricu kao zamjena za istoimeni brod koji je Sovjetski Savez dobio kao ratnu odštetu nakon Drugog svjetskog rata. Uvršten je u opremu njemačke mornarice 1958. godine i služi kao škola jedrenja i kao reprezentativni brod. S dužinom od 89,32 m i deplasmanom od 1760 tona, ovaj je brod impresivan brod u svakoj luci. naglašavaju prekrasne detalje na palubi.

Komplet Mantua uključuje strukturu trupa od šperploče, planove zgrade s općim detaljima na engleskom jeziku, letvice, drvene jarbole i poluge, okove od mesinga i orahovine, ugravirane mesingane detalje za užad i svilenu zastavu. Svi limeni dijelovi su precizno laserski izrezani.

Naslovnica s fotografijom gotovog modela

Elegantna kutija sa fotografijom gotovog modela je ukusno i kvalitetno dizajnirana i sadrži naziv i mjerilo modela.

Što ćete pronaći u paketu

Nakon otvaranja poklopca kutije, pronaći ćete drvene dijelove modela od šperploče, letvice, sitne dijelove u blisteru i priručnik.

Upute za sastavljanje

Set sadrži kompletnu slikovnu dokumentaciju s procesom gradnje, pojedini koraci su pažljivo prikazani. Dijelovi u planu građevine su numerirani.

Težina konstrukcije

Brodomaketarstvo za napredne studente zahtijeva prethodno iskustvo u izradi maketa i savladanu tehniku pojedinih tehnoloških koraka kao što su lijepljenje, savijanje, porubljivanje jedara i sl. Potrebno je snalaziti se u nacrtnoj dokumentaciji, planirati pojedine korake i cijeli postupak. Eventualne detalje potrebno je proučiti i voditi računa da konstrukcija zahtijeva određeni stupanj kreativnosti i samostalnosti, jer upute ne moraju obraditi izradu svakog detalja.

Modeli su opsežni i detaljni, dugo se izrađuju i zahtijevaju puno dorade na dijelovima.

Talijanski proizvođač Mantua Model desetljećima je značajan proizvođač brodskih modela. Sa svojim velikim i bogato opremljenim setovima povijesnih modela brodova kao što su Sovereign of the Seas, San Felipe ili Royal Caroline, Mantua Model je postavio visoke standarde i prvi je u industriju modela uveo tehnologiju laserskog rezanja. Poznati talijanski dizajneri osmislili su za Mantua Model asortiman poznatih i klasičnih modela koji su postali neizostavan dio svijeta modelinga.

Sadržaj paketa:

Paket uključuje laserski izrezane drvene dijelove, daske, palube, jarbole, metalne i drvene okove, metalne odljevke i ukrase urezane u mesing. Planovi zgrada, višejezične upute.

Preporučujemo kupnju:

Preporučujemo kupnju alata, ljepila i boja za gradnju.

Alati za modeliranje i podloga

Za izradu modela brodova potreban je odgovarajući alat. Preporučujemo odličan set Modelcraft alata za brodomakatere (set od 12 kom), ili Modelcraft alata za maketare (set od 18 kom). Također preporučamo kupnju najlonskih stezaljki i nezamjenjivih igala za modeliranje. Podlogu za modeliranje preporučamo za uređivanje, precizno rezanje, lijepljenje dijelova te kao zaštitu stola.

Ljepilo i boje

Za lijepljenje preporučamo univerzalno disperzijsko ljepilo i Robitronic second glue medium 20ml. Za bojanje preporučamo akrilne emajl boje. Boje nanosite kvalitetnim kistovima (plosnati za površine, okrugli za detalje).

Preporučena minimalna oprema brodomaketara:
  • Nož za modeliranje ili skalpel
  • Mini bušilica
  • Svrdla promjera od 0,5 do 3 mm
  • Brusni papiri različitih veličina zrna
  • Škare
  • Pinceta
  • Kvačice za odjeću
  • Olovka
  • Vladar
  • Set turpija za igle
  • Šivaći stroj za šivanje listova
Mantua Model Gorch Fock 1:90 komplet
Mantua Model Gorch Fock 1:90 komplet
391,40 €
u rajzaigracke.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe