Heim Biothane dugi povodac - neonsko žuti - 10 m dug, 13 mm širok

Heim Biothane dugi povodac - neonsko žuti - 10 m dug, 13 mm širok

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj svijetleći žuti biothane dugi povodac od Heim-a povezuje prednosti kože i plastike. Od kože posjeduje izgled, mekoću i savitljivost. Od poliestera s poliuretanskim o... Pročitaj cijeli opis
39,49 €
2-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:50.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Heim Biothane dugi povodac - neonsko žuti - 10 m dug, 13 mm širok. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Vrsta povodca
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX002C99CD
Prijavi grešku
Ovaj svijetleći žuti biothane dugi povodac od Heim-a povezuje prednosti kože i plastike. Od kože posjeduje izgled, mekoću i savitljivost. Od poliestera s poliuretanskim ovojem dobiva visoku otpornost i dugotrajnost. Biothan je patent iz SAD-a. Dugotrajan i čvrst kao koža i apsolutno vodootporan. A pritom je zadržana i savitljivost i osjećaj u ruci kao i kod prave kože! Njegova glatka površina i čvrstoća sprječava uplitanje u grmlje i raslinje. Zbog toga je ovaj povodac savršen na svim terenima. Ručna petlja Vam omogućuje sigurnu kontrolu nad psom. Glatka struktura biothana sprječava prodor vlage ili bakterija te se pri zaprljanju lako i jednostavno prebriše i očisti vodom. Svi dodaci su površinski premazani za duže trajanje i optimalnu funkcionalnost. Podaci o proizvodu Heim Biothane dugi povodac - neonska žuta: Boja: neonsko žuta Biothane: američki patent Beta-biothane: od poliestera s poliuretanskim ovojem bez sjaja (mat) Sličano držanje i izgled kao i kod klasične kože Izuzetno izdržljiv do 500 kg/cm Ostaje savitljiv, čak i pri temperaturama ispod nule Otporan na UV zračenje Odbija vodu i bakterije Higijenski, jer je moguća dezinfikacija Lak za čišćenje Pranje u perilici na 30 C Njemačka tvrtka Heim već sto godina proizvodi visokokvalitetnu opremu i dodatake za kućne ljubimce. Kvalitetni materijali i prvorazredna izrada osigurava trajnost Heimovih proizvoda.
Heim Biothane dugi povodac - neonsko žuti - 10 m dug, 13 mm širok
Heim Biothane dugi povodac - neonsko žuti - 10 m dug, 13 mm širok
39,49 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe