Grau koštano brašno - 400 g

Grau koštano brašno - 400 g

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Za opskrbu kalcijem Vašeg psa pogodno je prirodno koštano brašno Grau. Jer koštano brašno sadrži prirodne minerale i elemente u tragovima i ima vrlo visoku bioraspoloživo... Pročitaj cijeli opis
9,69 €
2-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
13,68 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 16:23.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Grau koštano brašno - 400 g. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX002C9A24
Prijavi grešku
Za opskrbu kalcijem Vašeg psa pogodno je prirodno koštano brašno Grau. Jer koštano brašno sadrži prirodne minerale i elemente u tragovima i ima vrlo visoku bioraspoloživost, tako da se može vrlo dobro apsorbirati po tijelu. Hranjive tvari sadržane u koštanom brašnu su važne za održavanje kostura i za jake zube - osobito u razdoblju rasta. Grau koštano brašno je pogodno za pse i za mačke. Grau koštano brašno se može koristiti u prehrani sa sirovim sastojcima (Barf) kako bi se korigirala neravnoteža u omjeru kalcija fosfora. Također je pogodno za pse koji ne podnose kosti. Grau koštano brašno: Opskrba kalcijem pri obrocima pripremljenim kod kuće (Barf) Osobito visoka bioraspoloživost Podržava kosti i razvoj kostura Važno za jake zube Napomena: Zbog visokog udjela iskoristivog kalcija potrebno Vam je za psa srednje veličine zapravo samo mala količina koštanog brašna! Molimo Vas da pazite da ne stavljate preveliku dozu. Napomena: Grau koštano brašno se u proizvodnom procesu izlaže velikoj toplini i ogromnom pritisku. Toplina i pritisak ubijaju sve bakterije tako da sigurno ne postoji opasnost da se psi i mačke zaraze s patogenim BSE ili drugim bolestima.
Grau koštano brašno - 400 g
Grau koštano brašno - 400 g
9,69 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe