Woody kućica za pse s ravnim krovom i plastičnim vratima - Veličina M: Š 104 x D 66 x V 70 cm

Woody kućica za pse s ravnim krovom i plastičnim vratima - Veličina M: Š 104 x D 66 x V 70 cm

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Kućica za pse s ravnim krovom ima 7 cm visoke noge koje štite psa od hladnog tla i vlage. Osim toga dobra cirkulacija zraka je osigurana. Drvene noge su obložene s gumeni... Pročitaj cijeli opis
117,99 €
2-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena jučer u 22:47.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Woody kućica za pse s ravnim krovom i plastičnim vratima - Veličina M: Š 104 x D 66 x V 70 cm. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX002CA811
Prijavi grešku
Kućica za pse s ravnim krovom ima 7 cm visoke noge koje štite psa od hladnog tla i vlage. Osim toga dobra cirkulacija zraka je osigurana. Drvene noge su obložene s gumenim čepovima za zaštitu od dugotrajne vlage. Ravni krov je napravljen od krovnog kartona i odgovarajućih drvenih letvi koje su otporne na vremenske uvjete. Može se u potpunosti otklopiti (pod kutem od 90 stupnjeva). Krovna streha štiti od kiše i propuha. Drvo kućice je otporno na vremenske uvjete i zimu. Debljina zidova je 1,2 cm. Kućica se lako čisti i jednostavno montira s nekoliko vijaka. Plastična vrata kućice Woody nude optimalnu zaštitu protiv hladnoće i vlage. Ona drži kišu i vjetar izvan kućice. Tako toplina ostaje unutar, a hladnoća van kućice. Zahvaljujući lamelarnom obliku plastičnih vrata, Vaš pas može u bilo koje vrijeme ulaziti i izlaziti iz kućice. Za montažu potreban je samo odvijač. Napomena:Kućica za pse ne bi trebala biti prevelika jer pas s vlastitom tjelesnom toplinom stvara ugodnu i toplu klimu i tako je jedino može zadržati. Ako je kućica prevelika, postoji opasnost da će psu brzo biti zima. Savjet: kako bi se Vaš pas u kućici posebno ugodno osjećao, poželjno je postaviti izolaciju. Pregled veličina Woody kućica za pse s ravnim krovom i plastičnim vratima: S M L Vanjske dimenzije (krov): širina x dubina x visina (sprijeda / straga) 85 cm x 57 cm x 58 / 51 cm 104 cm x 66 cm x 70 / 62 cm 116 cm x 79 cm x 82 / 72 cm Unutarnje dimenzije:širina x dubina x visina (sprijeda / straga) 75 x 48,1 x 44 / 37 cm 93 x 56,6 x 56 / 48 cm 105 x 65,6 x 68 / 58 cm Udaljenost od tla: 8,2 cm 8,2 cm 8,2 cm Debljina zidova:
Woody kućica za pse s ravnim krovom i plastičnim vratima - Veličina M: Š 104 x D 66 x V 70 cm
Woody kućica za pse s ravnim krovom i plastičnim vratima - Veličina M: Š 104 x D 66 x V 70 cm
117,99 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe