Mačja igračka miš s mačjom travom i glasom - 3 komad

Mačja igračka miš s mačjom travom i glasom - 3 komad

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Što čini kućnu mačku sretnijom, nego lov na miševe? Ova igračka s mačjom travom i glasom, je slatki sivi miš s ubjedljivim mišjim pištanjem. Sa svakim pokretom, mali miš ... Pročitaj cijeli opis
6,57 € -21 %
5,19 €
2-4 dana
-21 %6,57 €
s dostavom 9,18 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
9,18 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:24.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Mačja igračka miš s mačjom travom i glasom - 3 komad. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Visina (cm)
3.5
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX002CA84E
Prijavi grešku
Što čini kućnu mačku sretnijom, nego lov na miševe? Ova igračka s mačjom travom i glasom, je slatki sivi miš s ubjedljivim mišjim pištanjem. Sa svakim pokretom, mali miš kratko vibrira. Osim toga, miš je opremljen s poticajnom mačjom travom. Miš za igranje je napravljen od mekog, sivog pliša s malim izvezenim crnim očima. Uši, nos i rep od crvenog filca, daju miševima drzak izgled. Boja: siva s ušima, nosom i repom od crvenog filca Krzno od mekanog pliša Sa mačjom travom (Catnip) S mikročip glasom Dimenzije: Ukupno: D 13 x Š 3 x V 3,5 cm Tijelo: D 6 x Š 3 x V 3,5 cm Napomena: Kao i kod bilo kojeg drugog proizvoda molimo nadzire vaš ljubimac kada se bave s ovom igračkom. Molimo provjerite proizvod redovito za štetu i zamijeniti igračku ako je oštećen ili ako mu nedostaju dijelovi, inače kršenje životinje ne može se isključiti.
Mačja igračka miš s mačjom travom i glasom - 3 komad
Mačja igračka miš s mačjom travom i glasom - 3 komad
5,19 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe