Almo Nature Holistic bjelica i riža - Ekonomično pakiranje: 2 x 12 kg

Almo Nature Holistic bjelica i riža - Ekonomično pakiranje: 2 x 12 kg

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Almo Nature Holistic hrana od bjelice i riže je uravnotežena hrana za odrasle mačke. Receptura Almo Nature holističke hrane za mačke - od samo visokokvalitetnih izvora pr... Pročitaj cijeli opis
141,98 € -1 %
139,99 €
2-4 dana
-1 %141,98 €
besplatna dostava

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena jučer u 18:35.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Almo Nature Holistic bjelica i riža - Ekonomično pakiranje: 2 x 12 kg. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta hrane
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX002CAB96
Prijavi grešku
Almo Nature Holistic hrana od bjelice i riže je uravnotežena hrana za odrasle mačke. Receptura Almo Nature holističke hrane za mačke - od samo visokokvalitetnih izvora proteina - je prikladna i za osjetljive mačke: Proizvedena od svježe ulovljene bjelice, lako probavljiva i bez antibiotičkih i hormonskih zaostataka Svježa riba je odličnog okusa, razgradni proizvodi bjelančevina su reducirani na minimum, bubrezi vaše mačke su rasterećeni S dodatkom ektrakta koštica grožđa (Vitis vinifera), sadrži posebno jak antioksid flavonoid (OPC), štiti stanice organizma od starenja i napada slobodnih radikala Ekstrakt zelenog čaja (Camellia sinensis) s polifenolom koji štiti stanice organizma, usporava proces starenja i snažno utječe na imunološki sistem Vaše mačke Lucerna (Medicago sativa) je bogata vitaminima i lako poznatim mineralnim tvarima (na primjer kalcij), revitalizirajuća Optimalni omjer an esencijalnih Omega-3 i Omega-6 masnih kiselina za sjajnu i mekanu dlaku, kao i zdravu kožu Uravoteženi spoj kalcija i fosfora za zdravu građu kostiju Prirodno konzervirana s uljem ružmarina i vitaminom E Almo Nature hrana za mačke je toliko jedinstvena i neopisiva, kao i svi organski proizvodi. Almo Nature - iz perspektive Vašeg ljubimca.
Almo Nature Holistic bjelica i riža - Ekonomično pakiranje: 2 x 12 kg
Almo Nature Holistic bjelica i riža - Ekonomično pakiranje: 2 x 12 kg
139,99 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe