Applaws za mačiće - 7,5 kg

Applaws za mačiće - 7,5 kg

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Applaws suha hrana je jedinstvena potpuna prehrana za odrasle mačke. Oponaša prirodnu hranu životinja u divljini u obliku osušenih peleta. Mačke su isključivo mesožderi, ... Pročitaj cijeli opis
65,99 € -25 %
49,49 €
2-4 dana
-25 %65,99 €
besplatna dostava

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:30.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Applaws za mačiće - 7,5 kg. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta hrane
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX002D0634
Prijavi grešku
Applaws suha hrana je jedinstvena potpuna prehrana za odrasle mačke. Oponaša prirodnu hranu životinja u divljini u obliku osušenih peleta. Mačke su isključivo mesožderi, njihov probavni sustav je posebno građen kako bi iskoristio životinjske bjelančevine. Prirodna hrana mačaka sadrži samo oko 1 do 5% biljaka koje dolaze u njezin organizam preko organizma plijena. Žitarice koje se nalaze u puno ostalih vrsta suhe hrane se ne mogu iskoristiti i teško se probavljaju. Suvišni ugljikohidrati se ne pohranjuju nego se pretvaraju u glukozu ili salo. Posljedice toga su pretilost, oboljenja jetre i gušterače te čak i dijabetes. U Applaws suhoj hrani za mačiće je meso jedini izvor bjelančevine i ono se efektivno pretvara u energiju. Dodatno je ova hrana za mačke prikladna i za mačke s alergijama i mačke osjetljive na hranu. Applaws suha hrana ne sadrži umjetne konzervanse. Antioksidansi za duži rok trajanja potječu iz prirodnog selena i tokoferola koji dodatno pozitivno utječu na zdravlje i vitalnost Vaše mačke. Prirodne omega-3 i omega-6 masne kiseline jačaju strukturu krzna i kože i čine krzno svilenkasto glatkim. Uostalom Applaws suha hrana sadrži i ekstrakt brusnice za obranu mokraćnih puteva i probavnog sustava. S formulom protiv loptica dlaka! Pregled svih karakteristika Applaws hrane za mačiče: 80% udio mesa 20% povrća i prirodni ekstrakti visoki postotak bjelančevina iz mesa bez žitarica bez umjetnih bojila i konzervansa bogata s omega 3 i 6 masnim kiselinama za zdravu kožu i sjajno krzno ekstrakt brusnice smanjuje nastanak bakterija, za očuvanje mokraćnih puteva i probavnog trakta ekstrakt juke ima protuupalno djelovanje, neutralizira ph vrijednost uravnotežen omjer kalcija i fosfora razvijena uz pomoć veterinara hipoalergenska formula protiv loptica dlaka vrećica se može ponovno zatvoriti
Applaws za mačiće - 7,5 kg
Applaws za mačiće - 7,5 kg
49,49 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe