GYMBEAM ArthroComplex Drink 700 g ananas

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
ArthroComplex Drink –učinkovita mješavina za podršku zdravlju i pravilnom funkcioniranju cijelog mišićno-koštanog sustava

Art...
Pročitaj cijeli opis
36,95 € -14 %
31,95 €
2-3 dana
-14 %36,95 €
+ troškovi dostave

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 12:52.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o GymBeam ponudi
Ponuda trgovine GymBeam za proizvod GYMBEAM ArthroComplex Drink 700 g ananas. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01C307CC
Prijavi grešku
ArthroComplex Drink –učinkovita mješavina za podršku zdravlju i pravilnom funkcioniranju cijelog mišićno-koštanog sustava

ArthroComplex Drink je jedinstveni kompleks s funkcionalnim profilom sastojaka koji osigurava izvrsnu njegu hrskavice, tetiva i ligamenata. U srcu ovog proizvoda je isprobana skupina spojeva, koja uključuje MSM (metilsulfonilmetan), kondroitin sulfat i glukozamin sulfat. Oni su dodatno nadopunjeni drugim sinergističkim sastojcima, kao što su vitamin C i goveđi kolagen, koji dodatno povećavaju potencijal cijele mješavine. Zbog toga je ArthroComplex Drink popularan među ljudima koji imaju problema sa zglobovima i kretanjem općenito. Ipak, podjednako je popularan i među aktivnim sportašima koji imaju veće zahtjeve za njegom mišićno-koštanog sustava.

Prvi spoj, kondroitin, uglavnom je prisutan u međustaničnim strukturama hrskavice. Povezan je sa zadržavanjem vode u hrskavici, što može utjecati na njezinu elastičnost. Najčešće se kombinira s glukozaminom koji je prirodni spoj u našem tijelu. To je zato što je važan dio zglobne hrskavice. Međutim, s godinama, razina glukozamina u tijelu može se prirodno smanjiti. Stoga, u slučaju da osoba ima poteškoća s kretanjem ili funkcijom zglobova, dobro je više se usredotočiti na njegov unos.
   
Profil sastojaka ovog proizvoda također uključuje MSM (metilsulfonilmetan). To je spoj koji sudjeluje u strukturnom formiranju kolagena i pokazuje antioksidativno djelovanje. Zatim imamo goveđi kolagen. Kao što možda znate, kolagen je strukturni protein vezivnog tkiva, kao što su kosti, tetive ili ligamenti. Optimalna razina kolagena stoga je važna za njihovo pravilno funkcioniranje. Da bi se to postiglo, ovaj proizvod sadrži i vitamin C koji pozitivno utječe na optimalnu proizvodnju kolagena. Između ostalog, neophodan je i za pravilan rad imunološkog sustava, štiti stanice od oksidativnog stresa, a također pomaže u smanjenju umora i iscrpljenosti.

ArthroComplex Drink dolazi u obliku dobro topivog praha koji se lako uzima. Pomno odabran profil sastojaka čini ga učinkovitim dodatkom koji je prikladan kako za sportaše, tako i za sve ostale ljude koji traže način da podrže pravilan rad svog mišićno-koštanog sustava.
GYMBEAM ArthroComplex Drink 700 g ananas
GYMBEAM ArthroComplex Drink 700 g ananas
31,95 €
u GymBeam

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe