vidaXL Klizna vrata od stakla ESG i aluminija 90 x 205 cm crna

vidaXL Klizna vrata od stakla ESG i aluminija 90 x 205 cm crna

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Stvorite elegantan prijelaz iz jednog prostora u drugi pomoću ovih kliznih vrata. Napravljena od prozirnog stakla ESG, omogućuju da puno svjetla uđe u prostoriju. Staklen... Pročitaj cijeli opis
175,72 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

20

Cijena je osvježena jučer u 20:40.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o vidaxl.hr ponudi
Ponuda trgovine vidaxl.hr za proizvod vidaXL Klizna vrata od stakla ESG i aluminija 90 x 205 cm crna. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Materijal
Širina (cm)
90
Visina (cm)
205
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01C65262
Prijavi grešku
Stvorite elegantan prijelaz iz jednog prostora u drugi pomoću ovih kliznih vrata. Napravljena od prozirnog stakla ESG, omogućuju da puno svjetla uđe u prostoriju. Staklena vrata imaju aluminijski okvir, što im daje čist izgled. Uz to, zahvaljujući mekom graničniku za zaustavljanje vrata kad se otvore ili zatvore aktiviranjem odbojnika, mogu se tiho otvarati i zatvarati. [...] Stvorite elegantan prijelaz iz jednog prostora u drugi pomoću ovih kliznih vrata. Napravljena od prozirnog stakla ESG, omogućuju da puno svjetla uđe u prostoriju. Staklena vrata imaju aluminijski okvir, što im daje čist izgled. Uz to, zahvaljujući mekom graničniku za zaustavljanje vrata kad se otvore ili zatvore aktiviranjem odbojnika, mogu se tiho otvarati i zatvarati. Vrata se mogu montirati samo u kombinaciji s priborom za montažu kliznih vrata. Možete pronaći odgovarajuće pribore za montažu kliznih vrata u našoj trgovini (SKU: 145262 – 145263). Za način ugradnje možete pogledati naš priručnik za ugradnju kliznih vrata s priborom za montažu.Boja: Prozirna i crnaMaterijal: Staklo ESG s crnim uzorkom, aluminijDimenzije vrata: 90 x 205 cm (Š x V)Debljina stakla: 5 mmDebljina vrata: 2 cmTežina: 24,03 kgPribor za montažu je uključenViseći kotači i gornje klizne vodilice nisu uključeniSastavljanje potrebno: Da
vidaXL Klizna vrata od stakla ESG i aluminija 90 x 205 cm crna
vidaXL Klizna vrata od stakla ESG i aluminija 90 x 205 cm crna
175,72 €
u vidaxl.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe