Babolat VS Original X3

Babolat VS Original X3

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Volite se vraški boriti na teniskom terenu i očajnički vam treba visoko upijajuće nadhvatanje. Ako volite suh i mekan osjeća... Pročitaj cijeli opis
10,00 € -11 %
8,90 €
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena jučer u 7:56.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Tennis-zone.hr ponudi
Ponuda trgovine Tennis-zone.hr za proizvod Babolat VS Original X3. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01CF8DB5
Prijavi grešku
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Volite se vraški boriti na teniskom terenu i očajnički vam treba visoko upijajuće nadhvatanje. Ako volite suh i mekan osjećaj, smatrat ćete da je legendarni VS Original idealan za vas. Zapravo, ne samo ti! Rafa ga koristi više od 10 godina. Svakako mu možete vjerovati. PREDNOSTI VISOKA APSORPCIJA Nema više skliskih ruku. Tanki netkani sloj unutar navlake omogućuje vrlo brzo upijanje znoja. Stoga ćete svaki poen moći igrati s punim povjerenjem znajući da vam reket neće iskliznuti iz ruke. OSJETITI Razvijajući jedan od najtanjih i najsuhih nadhvata u rasponu, s VS Originalom, pobrinuli smo se da osjetite svaki oblik držanja vašeg reketa za savršenu vezu s njim.
Babolat VS Original X3
Babolat VS Original X3
8,90 €
u Tennis-zone.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe