Blender NUTRIBULLET NB910CP

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Nutribullet® PRO podiže izradu smoothie-ja na višu razinu. S 900 W snage ekstrakcije hranjivih sastojaka, savršen je za usitnjavanje tvrdih namirnica poput sjemenki, kelj... Pročitaj cijeli opis
Cijena s dostavom
97,64 €
Dostupnost

0.00

Cijena je osvježena danas od 1:57.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o TehnoMag ponudi
Ponuda trgovine TehnoMag za proizvod Blender NUTRIBULLET NB910CP. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Priključna snaga (W)
900
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01D6E0E4
Prijavi grešku
Nutribullet® PRO podiže izradu smoothie-ja na višu razinu. S 900 W snage ekstrakcije hranjivih sastojaka, savršen je za usitnjavanje tvrdih namirnica poput sjemenki, kelja i cijelih orašastih plodova u svilenkaste smoothieje. Izuzetno je jednostavan za korištenje.Snažna oštrica od nehrđajućeg čelika dizajnirana je za optimalnu ekstrakciju hranjivih sastojaka. Intuitivan dizajn koji Vam omogućuje jednostavno korištenje: postavi čašu na bazu motora, zakreni i blendajt.Znaš li da se većina smoothie-ja može pripremiti u manje od 60 sekundi? Sada možeš uklopiti zdravu prehranu u svoj užurban dan! Jednostavan, intuitivan dizajn čini ovo uređajem koji ćeš koristiti svaki dan, sastojke poput jagoda ili špinata pretvori u napitak glatke teksture. Osim jednostavne upotrebe, ovaj blender jednostavan je i za održavanje. Jednostavno odvrni oštrice, isperi ih deterdžentom i vodom, a čaše i poklopac peri u perilici posuđa. Ovaj model Nutribullet PRO dolazi sa 7 nastavaka: BPA free velika čaša od 900 ml, 2 To-Go poklopca s otvorom, 2 obruča za čašu i 2 obruča za čašu s ručkom.
Blender NUTRIBULLET NB910CP
Blender NUTRIBULLET NB910CP
94,99 €
u TehnoMag

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe