Babolat Satelite Gravity

Babolat Satelite Gravity

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Sanjate li o većoj upravljivosti? Mi smo to omogućili. Pogledajte asortiman Satelite Gravity, najlakše Babolat rekete. Igraj... Pročitaj cijeli opis
Sve ponude

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
96,00 €
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 10:42.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o muziker.hr ponudi
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 10:50.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Tennis-zone.hr ponudi
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01D9C72E
Prijavi grešku
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Sanjate li o većoj upravljivosti? Mi smo to omogućili. Pogledajte asortiman Satelite Gravity, najlakše Babolat rekete. Igrajte s lakoćom i steknite dragocjene sekunde u svojim relijima. Njegova težina pera daje vam optimalnu sposobnost manevriranja. Veća lakoća igranja. Dizajnirali smo Satelite Gravity 78 s dizajnom svjetla za glavu i srednjom fleksibilnošću, savršenim za obrambene igrače. Pripremite se za ekstremnu upravljivost i veliku preciznost. PREDNOSTI UPRAVLJIVOST Uživajte u većoj fleksibilnosti pokreta s ovim ultra-laganim reketom. REAKCIJA Osvojite dragocjene sekunde tijekom nadigravanja. Njegova težina pera i vitkiji T-zglob povećavaju aerodinamičnost reketa, što znači da možete povećati svoju brzinu. UDOBNOST Budući da znamo da reliji mogu biti zahtjevni, olakšavamo svaki povratak. Ovaj reket je posebno dizajniran za obrambene igrače koji traže optimalnu pokretljivost i veću udobnost tijekom igre. ULTRA LAGAN Dobijte brzinu i okretnost u svakom svom pokretu. Ultra lagana tehnologija daje vam veću fleksibilnost u pokretima. SLIM T Slim T tehnologija osigurava savršen spoj između okvira i osovine. T-zglob je dizajniran isključivo za poboljšanje aerodinamike reketa. Uživajte u optimiziranoj upravljivosti.
Babolat Satelite Gravity
Babolat Satelite Gravity
89,10 €
u muziker.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe