Babolat Satelite Origin Lite

Babolat Satelite Origin Lite

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Manevriranje i preciznost su vam bitni. Iskoristili smo stručnost da dizajniramo Satelit Origin. Slatkiš blizu vaše ruke, za... Pročitaj cijeli opis
137,00 € -33 %
91,40 €
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 8:12.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Tennis-zone.hr ponudi
Ponuda trgovine Tennis-zone.hr za proizvod Babolat Satelite Origin Lite. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01D9C731
Prijavi grešku
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Manevriranje i preciznost su vam bitni. Iskoristili smo stručnost da dizajniramo Satelit Origin. Slatkiš blizu vaše ruke, zahvaljujući kraćoj dršci. Daje vam manevriranje i preciznost u svakom vašem udarcu. Idealan za obrambene igrače, Satelite Origin Essential dug je 662 mm, ima laganu glavu i ima fleksibilnu i kraću osovinu za iznimnu pokretljivost i optimalnu preciznost. PREDNOSTI UPRAVLJIVOST Uživajte u većoj fleksibilnosti pokreta. Pogledajte kratki reket ukupne dužine 662 mm. Optimizirana veličina osovine za povećanje manevriranja. PRECIZNOST Usavršite preciznost svakog svog udarca. Slatka točka bliže vašoj ruci za povećanje točnosti vaših udaraca i veću preciznost. KRATKA OSOVINA Tehnologija kratke drške je posebno dizajnirana kako bi se približila udarnom području vašeg tijela zahvaljujući kraćoj dršci, za duljinu reketa od 662 mm. Ova će osovina poboljšati vašu pokretljivost i preciznost kako bi poboljšala vašu igru.
Babolat Satelite Origin Lite
Babolat Satelite Origin Lite
91,40 €
u Tennis-zone.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe