Trunki kofer dino Dudley

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Trunki kofer je novi neodoljiv proizvod koji djeca obožavaju, a svojom funkcionalnošću i dizajnom pobudit će dijete i u svima namšSjedište kofera oblikovano je u sedlo ka... Pročitaj cijeli opis
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Cijena je osvježena danas od 12:46.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Atelier Bebes ponudi
Ponuda trgovine Atelier Bebes za proizvod Trunki kofer dino Dudley. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01EE0775
Prijavi grešku
Trunki kofer je novi neodoljiv proizvod koji djeca obožavaju, a svojom funkcionalnošću i dizajnom pobudit će dijete i u svima namšSjedište kofera oblikovano je u sedlo kako bi dijete pri vožnji uživalo, a “rogovi” im služe kao rukohvati.Kotači su široki i stabilni te omogućuju lako skretanjeStabilizatori na dnu spriječavaju da se vozilo pri brzini prevrne.U unutrašnjosti su dvije elastične vrpca za fiksiranje stvarčica te mali džepić za sitnice poput olovaka, nakita, novčića…Spoj kofera je od meke gume kako si djeca ne bi pri zatvaranju ozlijedila prstiće.Uz svaki trunki dolazi vrpca pomoću koje ga možemo vući ili ponijeti preko ramena. Na njoj je ušivena ID etiketa za podatke o malom vlasniku, te ključić koji osigurava njihovu imovinu od neovlaštenog pretresa.Višina 31 cmDužina 46 cmŠirina 21 cmKapacitet 18 lTežina 1,7 kgNajveća dopuštena težina: 50 kgKada putujete avionom, možete ga prijaviti kao ručnu prtljagu u većini zračnih prijevoznika. Preporučujemo da prije putovanja provjerite dopuštenu veličinu.
Trunki kofer dino Dudley
Trunki kofer dino Dudley
61,00 €
u Atelier Bebes

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe